Recyclix mağdurlarına tazminat

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Biz recyclix mağdurları olarak özellikle TÜRKİYE'de yaşayanlar olarak tazminatlarımızı almak istiyoruz, Polonya'da bizi muhatap alacak bir kurum kuruluş göremedim bulamadım. Yaptığım araştırmalarda  hukuk firması olan V4Legal recyclix mağdurlarına , ücretle hizmet ederek mağdurların taminatlarını şirkete haciz getirerek alacağını , açıklayan matia.info dan aşağıya  linki ve konuyu yerleştirdiğim bir paragraf okudum sizde okuyun. Eğer gerçekten biz yatırımcıların haklarını savunup belirli bir yüzde talep etmeleri normal. Bu kampanyaya katılıp sesimi duyurmak istiyorum benimle birlikte mağdur olan tüm kişileri yakınlarını ve haksızlığa karşı olanları kampanya davet ediyorum. şirketin alacağı ücret kazandıkları taminat içinden alacakları yüzde oranı %6 gibi bir ücretle anlaşılabilir.

"Yatırım şirketleri Recyclix zimmete durumunda, 19 Mayıs 2017 tarihi itibariyle mevcut durumu.
Yorum yazmak
Değerli yatırımcılar,
Beni yatırım zimmetine şirket Recyclix ilgili eylemlerin durumu hakkında sürekli bilgi getirsin. Ankete hukuk firmanın teklif iki gönderin:
Kanun ofis Peterka & Partners
Hukuk Bürosu V4Legal.
Teklif hukuk bürosu Peterka & Partners
Hukuki hizmetler verilmektedir ve dava üzerinde çalışan özel bir avukatın kıdeme göre maliyetleri ve vergiler hariç 120-240 Euro saatlik oranlarında harcanan zamana göre fatura.
Tahmini zaman gerekli:
- Alt Kaplama değerlendirme - 25 saat (yaklaşık 5,535 Euro artı ilişkili maliyetler)
- Polonya'da Recyclix karşı Suç duyurusu - 10h (yaklaşık artı ilgili maliyetler 2,214 Euro)
- mevduat Recyclix üzerinde fon sağlamak için geçici tedbir talebi - 10 saat (yaklaşık 2,214 Euro artı ilişkili maliyetler)
- iflas işlemlerinin başlatılmasıyla ilgili Önerisi - 5 saat (yaklaşık 1,107 Euro artı ilişkili maliyetler).
EUR artı ilgili maliyetler - Yasal 11.070 tutarında temsil, toplam keşif bedeli vardır. Euro - İşe başlama yasal hizmetlerinin sağlanması ve € 2.000 depozito ödeyerek, bir sözleşmeye tabidir.
Bu teklif henüz mali açıdan gerçekçi eylem için bana bir temel göndermediysek yatırımcı sayısına kaynaklanmaktadır.
Teklif hukuk firması V4Legal
şöyle Hukuki hizmetler verilmektedir ve ilgili maliyetler ve faizler hariç saatlik ücretler harcanan zamana göre fatura:
(Bakılmaksızın kıdem) Avukat: 250 PLN / saat
Yardımcı (uygulama): 120 PLN / saat
Belgelerin Analizi, gerekli belgeler ve yasal riskleri hakkında daha fazla etkili eylem, tedavi önerileri ve bilgi olanakları üzerinde istişare: KDV hariç 4.000 PLN.
ilgili maliyetler fiilen yapılan miktarda tanınan ve aşağıdaki öğelerden ağırlıklı oluşurlar:
- noter özellikle imzaların doğrulanması için ücretleri ve belgelerin kopyaları
- PLN / standart sayfa - yeminli tercümanlar (90, tarafından yapılan resmî çeviriler için ödemeler
- durumunda telekomünikasyon, posta, baskı ve fotokopi
- Gerekli olması halinde seyahat masrafları yer dışında yürütmek için hangi şube içinde
-, adli, idari ve diğer ücretler
Başarı ücreti:% 6
Nedeniyle işlemlere sık sorguları herhangi dava olduğu gibi ilişkilerinde kilit öneme sahip, ne de başarı olasılığını önceden tespit edemez işaret olmalıdır. İlk aşamada ise, hukuk firması V4Legal bu soruyu kısmi bir yanıt verebilir hukuki riskler, ilgili öneriler ve bilgiler hazırlamak taahhüt eder.
Önümüzdeki hafta boyunca bana gerekli belgeleri gönderilen tüm yatırımcılar için görev sözleşmesi gönderecektir. "

orj metin

"Aktuální stav ke dni 19.5.2017 ve věci zpronevěry investic společností Recyclix.