Best Western: Beidziet atbalstīt dzīvnieku mocīšanu!

Victory

Best Western: Beidziet atbalstīt dzīvnieku mocīšanu!

This petition made change with 63,863 supporters!
Dzīvnieku brīvība started this petition to David.Kong@bestwestern.com and

Best Western lepojas ar sniegtajiem pakalpojumiem. Bet par kādu cenu? Kāpēc Best Western viesiem tiek pasniegts ēdiens, kas nesasniedz pat zemu cenu pārtikas uzņēmumu un ASV cietumu standartus?

Miljoniem dējējvistu Best Western globālajā piegādes ķēdē cieš nežēlīgos, netīros sprostos. Sprostu sistēmas ir nehigiēniskas un pārapdzīvotas. Tās ir tik mazas un pārmēru pārpildītas, ka vistas nespēj darīt neko no tā, kas tām dabisks un svarīgs. Putnu ķermeņa daļas bieži vien iesprūst sprosta režģī, to kauli tiek savainoti, deformēti vai pat lauzti. Dažas no ieslodzītajām vistām līdz nāvei samīda sprosta  biedres, jo tās ir pārāk novārgušas un nespēj pakustēties.

Simtiem uzņēmumu visā pasaulē atsakās no sprostos dētām olām. Šādu lēmumu ir pieņēmuši lielākie pasaules uzņēmumi,  tostarp Marriott International, Accor Hotels, InterContinental Hotels, Unilever, Nestle, Lidl,  Aldi, Aramark, Sodexo, Mondelez un Compass Group. Pat zemo cenu ātrās ēdināšanas uzņēmumi un ASV cietumi pakāpeniski atsakās no šī nežēlīgā produkta.

Best Western ir moto: "Best Western labākai pasaulei". Viņi apgalvo, ka "Best Western parūpējas par neskaitāmiem viesiem ik dienu. Tas ir tas pats rūpēšanās gars, kas liek mums atbalstīt labdarību visā pasaulē."

Best Western ir atpalicis dzīvnieku labturības ziņā, un miljoniem vistu cieš tā rezultātā. Viņiem ir vara padarīt pasauli par labāku, humānāku vietu dzīvniekiem. Best Western ir laiks paplašināt savu rūpēšanās garu uz dzīvniekiem savā piegādes ķēdē un apņemties pilnībā atteikties no sprostiem globāli.

Lūdzu, paraksti petīciju, lai informētu Best Western, ka neapmeklēsi nevienu no viņu viesnīcām, kamēr uzņēmums turpinās atbalstīt šo nežēlīgo dzīvnieku ekspluatācijas praksi.

Victory

This petition made change with 63,863 supporters!