DARPÇI ''Efsane Pub'' mekanı kapatılsın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Dün eğlenmek için abimle beraber gittiğim Beşiktaştaki Kartal heykelinin yanında bulunan ''Efsane Pub'' adlı mekanda çalışanlar ve mekan sahibi tarafından darp edildik.
Mekandaki masalar birbirine çok yakın hatta neredeyse bitişik. Bizim yan masamızda 2 kız oturuyordu, abimin olduğu tarafta. Masalar birbirine bitişik olduğundan dolayı abim ile yan masada oturan 2 bayan kendi aralarında muhabbet ediyorlardı. Bende o esnada müzik dinliyordum ve telefonla ilgileniyordum. O arada garson yanımızda gelip diğer masalarla konuşmak yasak diye uyardı daha sonra ters ters bizim olduğumuz masaya bakmaya başladılar. Bende kızlara dönüp muhabbetten rahatsız olup olmadıklarını sordum ve olmadıklarını söylediler o şekilde 1-2 dakika daha sohbet ettik. Bir kez daha masamıza gelip aynı şeyleri kaba bir şekilde tekrar ettiler ben ise 2 dakikalık bir sohbetin ne gibi bir sakıncası olduğunu sorup yan masadaki bayanların bu durumdan rahatsız olmadığını söyledim ve onlarda bunu onayladılar. Ama o arada bizi zorla dışarı çağırıp tehdit etmeye başladılar. Hesabı istedik o esnada ve defalarca polisi aradık ve durumu anlattık. Polis gelmeyince kalkıp dışarı çıkmak zorunda kaldık. Dışarı çıktığımız esnada onlara polisi aradığımızı ve onlardan şikayetçi olacağımızı belirttim ve mekan sahibi bana bende sizden olacağım sebebini sorduğumda ise aldığımız cevap "tipinizi beğenmedim" oldu. Ondan sonra " seni buraya gömerim" gibi tehditler savurduktan sonra bütün çalışan personel ve mekan sahibi üstümüze saldırdılar 8-9 kişi tarafından darp edildim.
Bu zorbalığı işletme sahibi ve çalışanlarının yanına kalmasını,ve aynı şekilde başka insanlarında bizim gibi zarar görmesini istemiyorsan sende bu kampanyayı destekle.

Bugün Levent imzanı bekliyor!

Levent Yılmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «DARPÇI ''Efsane Pub'' mekanı kapatılsın!». Levent ve imza atan diğer 888 kişiye katıl.