PETITIE PENTRU ANULAREA CAMPIONATELOR LA WAR-URI

PETITIE PENTRU ANULAREA CAMPIONATELOR LA WAR-URI

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Alin Manole started this petition to DarK4MooN

Va salut pe toti cu respect! 

Numele meu este Alin, cunoscut pe comunitatea B-Zone drept DarK4MooN multumita canalului meu de YouTube pe care activez.

Fac aceasta petitie in numele jucatorilor de SA:MP din Romania ci nu numai cu referire la Update-ul care sta sa apara ( Valentine's Day Quest, Gift, Discounts and War Changes - Announcements - B-Zone Community (b-zone.ro) ).

Petitia o fac din mai multe motive avand mai multe conversatii cu oameni de baza si cu cunostinte apropiate sau mai avansate decat mine in factiunile de tip mafie.

Consider ca nu acest update este o solutie , ci anume implementarea de campionate la luna. Consideram si cand spun asta, o spun in numele jucatorilor ca mai bine ne-am focusa pe un sistem care nu ar mai permite C-BUG-ul, un anticheat minim macar pentru codurile care inca exista la nivel "FREE". 

Consider ca numarul de slot-uri si adminii sunt un factor foarte important in luarea acestei decizii, deoarece constant avem war-uri fara admini si asa avem "permisiunea" de a abuza de "cod-uri". Referitor la "inactivitatea" mafiilor, asta se datoreaza liderului si persoanele care administreaza factiunea. Inactivitatea o sa ramana oricum si cu acest update.

Jucam in vremurile in care permitem sa se faca abuzuri, adminii care nu se ocupa in font suficient, ei fiind si nemovitati din cauza voastra, nu e permis asa ceva ca un admin sa fie platit pe EURO CLIENTI cu 5 euro din care scoate maxim 2 in realitate. 

Problemele principate sunt intr-adevar codurile dar si cu acest sistem mai mult o sa ingreunam buna-starea server-ului, pentru unii nu o sa mai fie o motivatie sa continuam. Ce ne motiveaza pe noi sa stam o luna de zile? Pentru 400/300 gold? Astea sunt premii? 

Aveti o conceptie foarte diferita fata de cei care jucam in mafii, priviti recordurile ca pe "rupere de cod" desi toata lumea a permis chestia asta, mai mult sau mai putin.

Un alt factor mai interesant, cum un clan de spray poate avea mai mari premiile in gold decat o mafie ?

Nu vreau sa fim intelesi gresit, dar consider ca factorii principali pentru o buna stare la war-uri sunt urmatoarele:

Sanctiuni mai multe pentru liderii care nu se ocupa de gang-uri (de aici vine si inactivitatea) + ca multi iau lider pe "ochi frumosi".

Adminii in numar putin, prea multi codati si prea putini admini. Trebuie mai multa implicare si motivatie pentru asa ceva.

C-Bug-ul permisiv, de aici a venit noul stil de play, sistem pentru C-BUG si o sa se reduca drastic rata de codati.

Nu ne intelegeti gresit, vrem sa ne simtim bine, nu vrem sa fim obligati si in 2021 sa jucam de obligatie.

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!