Lahuta is Albanian Cultural Heritage

Reasons for signing

See why other supporters are signing, why this petition is important to them, and share your reason for signing (this will mean a lot to the starter of the petition).

Thanks for adding your voice.

Ylber Trupaj
Jul 19, 2020


Thanks for adding your voice.

Almir Gjegji
Feb 26, 2020
:)

Thanks for adding your voice.

zef margilaj
1 year ago
Lahuta esht Instrument Kulturor dhe Historik Iliro Shqiptar kur Shqiptaret i kan rar dhe kenduar Lagutes Populli sllave serbo malaziasit maqedon kan qen dhe jetuar ne Malet Urale te Siberis sllavizmi ka nisur te shperngulet ne ballkan tue filluar nga Shekulli 6 dhe i 7 Ky popull sllave para se jan shperngul ne ballkan jau ushqyer me Barovishta te natyres po ne te njajten menyr sikur shtazet shtepiake neper ato vende dhe malet urale te Siberis,

Thanks for adding your voice.

Bler Kasmi
1 year ago
THe truth should never disappear

Thanks for adding your voice.

ismaili orges
1 year ago
lahuta is albania

Thanks for adding your voice.

Mevlyde Llugiqi
1 year ago
“Shqiptarët … kanë kodin e vetë të kultires , nderit dhe janë të besueshëm deri në vdekje.”

Thanks for adding your voice.

Driton Dembogaj
1 year ago
Lahuta is my Albanian identity!!!

Thanks for adding your voice.

Genta Abazi
1 year ago
Lahuta gehört zu Albanien!

Thanks for adding your voice.

ARIAN QOLLOPEKU
1 year ago
Lahuta is Albanian - autochthonous

Thanks for adding your voice.

Atjen Shasivari
1 year ago
We have lost many things in history, but in 2018 we can not lose our heritage, in an attempt to rewrite history and culture.