Petition Closed

Të vendoset shtatorja e heroit të Kombit, Adem Jashari në Prishtinë!

This petition had 213 supporters


Ky peticion bëhet për vendosjen e shtatores së heroit të kombit, Adem Jashari në Prishtinë e cila tash e 18 vite i ka munguar kryeqytetit të Kosovës, kjo është është një mungesë e madhe dhe një mospërfillje e institucioneve gjegjëse e të cilat janë: komuna e Prishtinës dhe qeveria e Kosovës. Vendosja e shtatores së heroit është një detyrim moral për të nderuar veprën e tij dhe kontributin e familjes Jashari për lirinë dhe  çlirimin e Kosovës. Ne i bëjmë thirrje qeverisë dhe komunës së Prishtinës që sa më parë të merret vendimi për vendosjen e shtatores së heroit, Adem Jashari!

 

Peticion i organizuar nga: Dardania Sacra dhe projekti Njekomb.comToday: Dardania Sacra- is counting on you

Dardania Sacra- Njekomb.com needs your help with “Dardania Sacra dhe projekti Njekomb.com: Të vendoset shtatorja e heroit të Kombit, Adem Jashari në Prishtinë!”. Join Dardania Sacra- and 212 supporters today.