Dar gelirli vatandaşa 1,5 yıldır yapılan zulmü artık lütfen görmezden gelmeyin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

TMSF el koyduğu şirketlerle ilgili ''alacaklarını alırım, taahhütlerini yerine getirmek zorunda değilim '' dediği için en az 40 aile evlerini kaybetmek üzere. 1,5 yıldır dar gelirli ailelerin hayatı kabusa döndü. Gönderdikleri ödeme emirleriyle ödemelerini yapan insanlara niye ödeme yapıyorsunuz, yapmasaydınız denilen sonrasında ödenmeyen senetleri protesto olan aileler evlerini kaybetmek üzere. Suçsuz vatandaşın mağdur edilmeyeceğine söz verilmişti!...Yaşanılan mağduriyet değil ise nedir?

Mağdur dar gelirli vatandaş, mağdur eden TMSF olunca sessiz kalmayı tercih eden, pencerelerin farklı olması nedeniyle manzaralarda farklı olup empati yapamayan devlet yetkililerine karşı desteğinizi istiyoruz.

Bugün Mehmet Fatih imzanı bekliyor!

Mehmet Fatih Arslan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Dar gelirli vatandaşa 1,5 yıldır yapılan zulmü artık lütfen görmezden gelmeyin». Mehmet Fatih ve imza atan diğer 137 kişiye katıl.