Dispensation of Income and Work requirements for Denmark Immigrants during Corona Lockdown

Recent news

Dispensation af indkomst- og arbejdskrav til Danmarks udlændinge under Corona Lockdown

Danish Version:

Danmark har en af ​​de strenge udlændingeregler, hvor udlændinge skal vise en årlig indkomst og antallet af arbejdstimer hver måned (mindst 120 timer) for at forlænge deres visum, ansøge om permanent opholdstilladelse (PR) eller familiesammenføring. Man skulle have tjent en årlig indkomst på 320.000 kr (Green Card-ordning) eller 436.000 kr (lønbegrænsningsordning) for at være berettiget til visumforlængelse, mens man bør have fuldtidsarbejde i 4 år for at ansøge om PR.

I den nuværende globale korona-pandemi og økonomiske nedlukning, hvor tusinder af udlændinge har mistet deres job, er det nu umuligt at opfylde disse krav.

Anbefaling: Vi kræver at give afkald på ansøgere om indkomst og arbejde i mindst 3 måneder for visumforlængelse, ansøgere om PR og familiegjenforening, ellers vil der være humanitær krise, da tusinder af indvandrere muligvis mister retten til at blive i Danmark uden deres egen skyld.

Disse udlændinge har ellers arbejdet på fuld tid og er meget integreret i det danske samfund. De vil helt sikkert blive forpligtet til at øge økonomien, når situationen bliver normal med COVID-19.

Mens offentligheden og nogle politiske partier i Danmark støtter disse krav, anmoder vi premierminister Mette Frederiksen, danske regering, danske parlament og EU om at gribe ind, før indvandrere står over for en anden krise midt i COVID-19

Naqeeb Khan
8 months ago