Daha Güvenli Bir Bodrum için, Mahallemize Kasis Talep Ediyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Sayın yetkililer,

Bizler, Muğla ili Bodrum Gümüşlük Mahallesinde yaşamakta olan insanlar olarak, mahallemizde araç kullanımının giderek kontrolden çıkmasından şikâyetçiyiz. Birçok yerde bulunan 30 km hız sınırına rağmen, giderek artan hız ihlalleri, araç sayısının da her geçen gün fazlalaşmasıyla bu bölgede yaşayan bütün canlıların can güvenliğini iyice tehdit eder bir duruma gelmiş bulunuyor. Dikkatsizce araç kullanan hız meraklıları çok sayıda sokak hayvanının ölümüne neden oluyor. Bu bölgenin insanları olarak, aynı tedirginliği ve can kaygısını kendimiz, çocuklarımız ve yaşlılarımız için de yaşamaktayız.

Cumhuriyet Caddesinde, Dereköy / Peksimet istikametinden gelen araçlar sık yine 30 km hız tahdidi bulunan bölümdeki rampadan inişlerinde, Ali Rıza Bey Sokak girişi ile Adnan Menderes Caddesine giriş arasındaki kısımda hız sınırlamasını sık olarak gözardı etmektedir. Zaman zaman kabul edilemeyecek süratle seyir etmeleri, aynı şekilde Ali rıza Bey Sokak girişinde sürekli trafik kural ihlalleri yapılıyor olması ise mahalle sakinlerinin gündelik gözlemledikleri rahatsızlıklar arasında bulunuyor.

Bu nedenle, yetkililerin, Ali Rıza Bey Sokak girişi ile Adnan Menderes Caddesine giriş arasındaki kısımdan başlamak üzere acil olarak hız kesici kasisler koyarak, can güvenliğine ve medeni bir yaşam kalitesine uygun düzenlemeler yapmasını talep ederiz.”

Biz, aşağıda ismi ve imzası bulunan Gümüşlük Mahallesi sakinleri, Gümüşlük – Bodrum ve Muğla dostu insanlar olarak, yukarıdaki metni tamamen destekler, gereğinin yapılmasını saygılarımızla arz ederiz.