Kampanya Kapatıldı

hayvanlar için farkındalık

Bu kampanya 121 destekçiye ulaştı

İnsanlardaki genel hayvan alma isteğinin, sevgi veya yardım gibi saf duygulardan dışarı çıktığını düşünüyoruz. Çünkü globalleşen toplum ve tüketme hastalığına yakalanmış bir sürü kişinin sadece çantasına koymak için özel çiftleştirilen ve zor bulunan cinsten köpekler aldıklarını görüyoruz her yerde. Sırf sosyal medya bağımlılığı olduğu için kedilerden nefret eden ama seviyormuş gibi yapıp fotoğraflar paylaşan insanlara tanık oluyoruz. Yoldaki kedilere taş veya bir obje fırlatan kişilerden tutun, evcil hayvanını evin içinde tek bırakıp tatile gidene kadar duyuyoruz çevremizden. İnsanları bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz çünkü; Hayvanların güvenli ellere teslim edilmesi ve herkese SATILMAMASI yani SAHİPLENİLMESİ için, sokakta güvenliği olmayan, her türlü mevsim koşuluna karşı savunmasız olan –adı hayvan severlerin binaların önüne bir kap su ve yemek koymaması gibi- açlığa ve daha çok yaz aylarında susuzluğa karşı, biz düşünebilen insanların bile zor yaşadığı sokak hayatında yaşamak zorunda kalmamaları için kurulmuş barınaklara gereken yardım ve özeni göstermeye davet ediyoruz. Dünyaya tek başımıza sahip olmadığımız hatırlanmalı, var olan her canlıya saygı duyulan bir duyarlılık oluşmalı diye düşünüyoruz.

Bu yüzden;

GAZİANTEP'TEKİ SOKAK HAYVANLARININDA BİR CANLI OLDUĞUNU ONLARI  BİR EŞYA GİBİ KULLANIP İSTEDİKLERİNDE ALIP İSTEDİKLERİNDE ATILMAMASI GEREKTİĞİNİ HAYVANLARA HAK ETTİĞİ GİBİ DEĞER VERMEYİ BİLİNÇLENDİRMEYİ PARA VERİP EŞYA GİBİ HAYVAN ALMAKTANSA BARINAKLARDAN DAHA DA İLGİYE MUHTAÇ HAYVANLARI SAHİP EDİNİLMESİ GEREKTİĞİNİ BİLİNÇLENDİRİLMEYİ AMAÇLIYORUZ.

Bugün Sultan imzanı bekliyor!

Sultan Dağdelen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «dagdeviren.pnr@gmail.com : hayvanlar için farkındalık». Sultan ve imza atan diğer 120 kişiye katıl.