Kampanya Kapatıldı

Dadyan, Dadyan Kalsın!

Bu kampanya 1.639 destekçiye ulaştı

ASIL SAHİBİNDEN!

Hovhannes Bey Dadyan’ın Binası’nın Sahibi Biziz!

Hovhannes Bey Dadyan'ın 1844'te inşa ettiği okulumuzu “Sahibinden.com”da gördük. 170 yıllık tarihinde binlerce çocuğun eğitim yuvası olmuş güzelim okul binamızın parayı verenin düdüğü çaldığı bir ticarethaneye dönüştürülmesini istemiyoruz. Ermeni Vakıfları’nın bu kadar imkânları varken, “yuvamızı” elden çıkarmaya ihtiyaç duyacak kadar düştüklerine inanmak istemiyoruz.

O okulun asıl sahipleri olan bizler, yani o okulun mezunları, bugün kendisini fahri mezun ilan edenleri, ögrencileri, velileri, bu topraklarda Ermeni kültürünü üretmenin, sürdürmenin, yaşatmanın, çoğaltmanın önemini hisseden, kaybolmak, kaybetmek değil, yaşatmak isteyen bizler, kültür değerimizin, tarihimizin ticari amaçlarla kiralanmasına karşı çıkıyoruz!

Ermeni toplumundaki duyarlı velileri, ögrencileri, yöneticileri, eğitimcileri bu saçmalığa bir son vermeye, bu binanın eğitim misyonunu farklı bir şekilde de olsa devam ettirmeye yarayacak, toplumumuza yaraşır bir projeyle ortaya çıkmaya davet ediyoruz.

Կեցցէ՛ Տատեան Վարժարան

Դուն մեր սիրելի օրրան

Կեցցէ՛ Տատեան Վարժարան

Դուն մեր տոհմիկ լուսարան

Bugün Dadyan imzanı bekliyor!

Dadyan Varjaran bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Dadyan Ermeni Okulu, Dadyan Kalsın!». Dadyan ve imza atan diğer 1.638 kişiye katıl.