Dağlarda sıkıntı çeken askerlerin sesine kulak ver!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Bizler buna daha fazla tanık olmak istemiyoruz. Başta ben bir asker kardeşi olarak bu gün beni sarsan bir mesaj aldım. Mesajda doğuda sürekli arazide olan askerlerimizin kumanya ve kamuflaj sıkıntısı çektiklerini ve ihtiyaçlarının karşılanmadığı ÖĞRENDİM.

Karakolda yemedikleri yemeklerin 700 TL maşlarından kesildiğini, üstelik arazide yedikleri konservelerin yenilmeyecek derece kötü durumda olduğunu ve devletin kıyafet ihtiyacını karşılamadığını öğrendim.

Bizzat benim abimin her araziye çıktığında kamuflajı yırtılıyor parçalanıyor. Ve 2015’te başvurmasına rağmen kıyafetler hala gelecek. Parçalanmalardan dolayı sürekli kıyafet almak zorundalar. Oradaki en basit kıyafet ve yiyecek giyecek ihtiyacı karşılanmıyor. Göze batan asker maaşının yarısı bu ihtiyaçlara gidiyor.

Ölmek için para aldıklarını düşünen bu zihniyete soruyorum, bu nasıl vicdan. Bilirsiniz bizim askerimiz kolay kolay sıkıntıdan şikayet etmez. Siz de ses verin vatanımızın, bayrağımızın, ezanımızın, namusumuzun, şerefimizin bekçilerine.

Askerimiz canını hiçe sayarak aç uyuyor yeri geliyor yırtık kamuflajlarla kar kış demeden mücadele ediyor. Bİ SES VERİN, SAHİP ÇIKIN. TEK YAPMANIZ GEREKEN BU SORUNU DUYURMAK VE İMZALAMAK. SES VER!

Bugün SÜMEYYE imzanı bekliyor!

SÜMEYYE ŞİMŞEK bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Dağlarda sıkıntı çeken askerlerin sesine kulak ver!». SÜMEYYE ve imza atan diğer 99 kişiye katıl.