Türkiye 'deki Suriyeliler ülkelerine dönsün!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Türkiye'de bulunan Suriyeli vatandaşlar ülkemize özellikle manevi-maddi anlamda çok büyük rahatsızlık yaşattıklarını düşünüyoruz. Hem genç kızlarımızı taciz ediyorlar, bakışlar ve laflarla, hem ekonomimizi ve hemde çevremizde bulunan güzellikleri mahvediyorlar. Ve artık ülkemizde yeterince bir süre barındıklarını ve Suriye'de savaşın olmadığını ileri sürüyorum. Onların bu ülkede bu kadar çirkinliğe, pisliğe yol açmalarına katiyen karşıyım. Lütfen bu kampanyayı imzalayın. Şuan size rahatsızlık vermiyorlarsa bile illaki bir süre sonra şikayetiniz olacaktır. Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur arkadaşlar, bunu unutmayalım! İleride şuan bize düşman olanlar gibi, onlarda bir gün bu iyiliğimize karşılık iyilikle değil kötülükle karşılık vereceklerdir. Sizden rica ediyorum ülkemizi arındıralım!

Bugün Yağmur imzanı bekliyor!

Yağmur Şencan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Dış İşleri Bakanı : Türkiye 'deki Suriyeliler ülkelerine dönsün!». Yağmur ve imza atan diğer 46 kişiye katıl.