Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 123 destekçiye ulaştı

Arabistanda, iş sebebiyle veya hac vesilesiyle bulunurken vefat eden vatandaşlarımızın cenazesi ülkemize ya uzun uğraşlar sonucu yollanıyor ya da daha kötüsü hiç yollanmıyor. Yakınlarını kaybetmenin acısı içinde olan aileler zaten zor günler geçirirken, içleri yanarken bu da yetmezmiş gibi cenazeleri günlerce evlerine gelemiyor, çıkarılan zorlukların üstesinden gelinmeye çalışılıyor. Bir haftayı bulan bu işler insanları yıpratmaktan ve acılarını katlamaktan başka bir şeye sebep olmuyor. Üstelik bu müslüman bir ülkede, cenazenin defni konusunda en az bizler kadar hassas olması gereken Arabistan'da oluyor.  Artık bu zorluk ortadan kaldırılsın, bürokratik olarak ne yapılması gerekiyorsa ülkemiz ve Arabistan yetkilileri tarafından zaman geçmeden, başka ailelerin canı yanmadan yapılsın. Sizleri de bu kampanyayı desteklemeye çağırıyoruz, sesimizi duyurmaya siz de yardım edin.

Bugün berku imzanı bekliyor!

berku günal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Dış işleri bakanı: Arabistanda vefat eden vatandaşlarımızın cenazesi zorlaştırılmadan gönderilsin !!!». berku ve imza atan diğer 122 kişiye katıl.