Arabistanda idamı istenilen eşim SINAN KARADAŞ için son umut sensin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Suudi arabistanda bilmediği bir suçtan dolayı idamla yargılanan SINAN KARADAŞ serbest bırakılsın.

NE OLUR EŞİMİ KURTARIN!!!

Eşim 1,5 yaşından beri Suudi arabistanda yaşamakta. Tum çocuklugu gençliği orda geçmiş bulunmakta. Oranın kanunlarını yasalarını gayet iyi bilmekte ve uygulamakta. Eşim Sinan yaklaşık 2 yildan beri Turkiyeden getirdiği koltuk takımlarını Arabistanda satarak ticaret yapıp geçimimizi sağlamaktaydı. Eşim SINAN KARADAŞın arkadaşı TUGAY ADANALI Mersinden bir makinanın geleceğini ve ihracatını yapmasını rica etti. Bu makineyi yasal olarak SERDAL ÖZBOZOĞLU göndermiş bulunmakta.

Eşim SINAN KARADAŞın sadece ihracatını yaptığı bu konteynırın içerisinde     2 milyon 300 bin adet CAPTAGON hap ele geçirildi. Operasyon sonrası makinanın ihracatını yapmasından dolayı 25.01.2017 tarihinde tutuklandı. Duyduğumuz hakkında ağırlaştırılmış idamı istenmekte.

Bizim vizelerimiz bitince çocuklarımı alıp iskenderuna geldim. Fırsat buldukça telefonla görüşmeye çalışıyorum.

Mersin Başsavcılığı soruşturma sonucunda eşimin hiçbir şekilde suçunun olmadığı tespit edilmiştir. Internet aracılığıyla cumhurbaşkanlığına yazdım dış işleriyle görüştüm. Eşim suçsuz ve büyüklerimizden yardım bekliyorum.

Büyük oğlum SERGEN 10 yaşında, RACI 3,5 yaşında ve kızımız ASMİN babası olmadan 19.08.2017 tarihinde gözlerini dünyaya açtı. Eşime ve bana verilen en büyük ceza zaten kızımızın dünyaya kanadi kırık bir şekilde gelmesi.

Lütfen herkesden rica ediyorum sesime ses olun ve yardımlarınızı esirgemeyin.

Bugün birgül imzanı bekliyor!

birgül karadas bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Dış işler, Cumhurbaşkanlığı : Arabistanda idamı istenilen eşim SINAN KARADAŞ için son umut sensin». birgül ve imza atan diğer 1.646 kişiye katıl.