Dünyadan Sesler Kanalı Kapanmasın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 15.000.

Dünyadan Sesler 2011'den bu yana "Müziği Keşfet" sloganıyla dünyanın dört bir yanından en seçkin eserleri takipçileriyle buluşturan, kâr amacı gütmeyen bir platform.

Dünyadan Sesler'in ana yayın organı olan YouTube kanalı son günlerde telif ihtarlarından dolayı tehlikede. Dünyadan Sesler'de 2011'den bu yana birçok eserini paylaştığımız Emel Mathlouthi, YouTube üzerinden kanalımıza iki defa ihtar gönderdi. YouTube kanalları üç ay içerisinde üç kere ihtar alması durumunda tamamen kapatılıyor.

Bu durumun önüne geçmek için sanatçının diğer tüm videolarını kanalımızdan sildik. Ve kendisinden ihtarları geri çekmesini, bir daha asla eserlerini kanalımızda yayınlamayacağımızı söyledik ama maalesef olumlu bir geri dönüş alamadık.

Dünyadan Sesler olarak tam 7 yıldır binbir emek ile büyütüp geliştirdiğimiz kanalımız şimdi, iki eserden dolayı kapanma tehlikesi ile karşı karşıya. Kanalda 500'den fazla video var. Bugüne kadar yüzlerce müzisyen ve organizasyon firmasına destek olduk, ücretsiz tanıtımlarını yaptık. Kanalın kapanması, bizim kadar yüzlerce müzisyene ve müzik firmasına da zarar verecek. En büyük zararı da ailemiz gibi gördüğümüz 400.000'den fazla takipçimiz görecek.

Lütfen Dünyadan Sesler'e destek ol, bu büyük yanlışın önüne geçelim.

Dünyanın dört bir yanından en özel sesleri keşfetmeye, dinlemeye devam edelim.

Dünyadan Sesler adına, Selim.

Bugün Dünyadan imzanı bekliyor!

Dünyadan Sesler bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Dünyadan Sesler Kanalı Kapanmasın!». Dünyadan ve imza atan diğer 13.509 kişiye katıl.