Dünyaca Ünlü Kpop Grubu 'BTS' Türkiye'ye gelmeli!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhaba, ben Türkiye'de yaşayan binlerce hayrandan biriyim. Sizinle iletişime geçmek ve elimizden gelen ne varsa yapmak için buradayım. Biliyorum ki programınız çok yoğun. Ancak buradaki hayranlar yıllardır BTS'in Türkiye'ye gelmesini istiyor. Lütfen bizi göz ardı etmeyin artık bu konu hakkında yapacak başka bir şeyimiz yok sanırım. Son gelen bildirime göre Avrupa turuna başka ülke eklenmeyecekmiş. Biz buna karşıyız. Tüm oylamalarda üst sıralara çıkabilecek kadar büyük bir fan kitlesine sahibiz. Umarım bu yaptığımız kampanya işe yarar ve bize geri dönüş yaparsınız. Sevgilerle, Türk Army ❤

Hi, I'm one of thousands of fans living in Turkey. I'm here to communicate with you and do whatever it takes to get it. I know your program is very busy. However, where the fans want to come to Turkey for years BTS. Please do not blind us, I guess we have nothing else to do about it anymore. According to the latest report, no other country will be added to the European tour. We are against it. We have a massive fan that is big enough for the top row all the time. I hope this campaign works and you will come back to us. With Love, Turkish Army ❤

안녕하세요, 저는 터키에 거주하는 수천 명의 팬 중 한 명입니다. 나는 너와 대화하고 그것을 얻기 위해 필요한 모든 것을하기 위해 여기있다. 당신의 프로그램이 매우 바쁘다는 것을 압니다. 그러나 팬들이 몇 년 동안 터키에 왔으면 좋을 것입니다. 제발 눈을 멀게하지 마세요. 이제는 더 이상 할 일이 없어 보입니다. 최신 보고서에 따르면 유럽 투어에는 다른 나라가 추가되지 않을 것이라고한다. 우리는 반대합니다. 우리는 항상 맨 위 행을 위해 충분히 큰 방대한 팬이 있습니다. 나는이 캠페인이 효과가 있기를 바랍니다. 그리고 당신은 우리에게 돌아올 것입니다. 사랑, 터키 군대 ❤

Bugün Büşra imzanı bekliyor!

Büşra Ayhan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Dünyaca Ünlü Kpop Grubu 'BTS' Türkiye'ye gelmeli!». Büşra ve imza atan diğer 27 kişiye katıl.