Yenilenebilir enerji kaynakları ile daha temiz birTÜRKİYE ye

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bugün Türkiye Dünya genelinde enerji sektörü kısmında kendi kendine pek yetememekte birlikte bu sorun yerli üretim anlamında dahi etkilemekte olup bu soruna çözümler sağlama yönünde devletimizden bu sorunla ilgili araştırmalara argelere öncelik vermesini talep etmekte olup sunacak olduğumuz projelerle bize destek vermelerini talep ve arz ederim.

Şuan küçük bir ekip olarak yola çıktık ve milletimizden destek bekliyoruz evet ülkemiz enerji yönünde şuan diğer ülkelere göre geride kalmıştır maalesef ki ama bu durumun değişemeyeceği anlamına gelmez şuan bu durumun acileyetinin artık farkına varılması gerektiğini ve bu yönde adım atanlara gümrük vergisinin ve sınırının uygulanmaması gerektiğini düşünmekteyiz şuan dış ülkelerden elektrik satın almak yerine elimizden geldiği kadar yere güneş enerjisi ve rüzgar tirübinleri ve bunu da olabildiğince yerli üretim ile yapmayı istiyor ve artık enerjide dışa bağımlılığı bitirmek istiyoruz evet biliyoruz bu sürecin kolay olmayacağını fakat bu millet olmaz denilen zaferlere imza atmışken neden buna da bir imza atamasınki.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN,Berat ALBAYRAK,Bülent TÜFENKCİ,Meral AKŞENER,Devlet BAHÇELİ,Kemal KILIÇDAROĞLU,Muharrem İNCE sizden talep etmekte oldğumuz enerji sektörüne yönelik gümrük vergilendirmesinin yapılmamasını ve enerji sektörü için arge alanları tahsis edilemesini arz ederiz.

Bugün Yenilenebilir imzanı bekliyor!

Yenilenebilir Enerji bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Dünya ve Türkiye Enerji ve Tabii Kaynaklar GörünümüKurumsal EpostaBİMER T.C. Enerji ve Tabii Kaynakl: Yenilenebilir enerji kaynakları ile daha temiz birTÜRKİYE ye». Yenilenebilir ve imza atan diğer 15 kişiye katıl.