Engelli Vatandaşlara Sokağa Çıkma Kolaylığı Sağlansın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Sevgili Devlet Büyüklerim ve Ülkemin Duyarlı Vatandaşları,

Covid 19 dan önce ve sonra biz bedensel engeli olmayan insanlar kendi ihtiyaçlarımızı karşılayıp sokağa çıkabiliyorken, bedensel engeli bulunan vatandaşlar tamamen eve hapsolmuş durumda.

Bu sebeple, sokağa çıkma yasağı olduğu günlerde, engelli vatandaşlarımızın rahatça sokağa çıkıp kendilerini daha iyi ve özgür hissetmelerini sağlamak ve bu süreci daha huzurlu geçirmeleri için yürekten bir talebimiz var.

Kampanyanın en büyük amacı, yasaklı günlerde hazır kimse yokken sokaklarda engelli vatandaşların rahat ve güvenli şekilde nefes alabilmesi. Engelli vatandaşlara bu süreçte bir ayrıcalık tanınsın. Unutulmadıklarını desteklendiklerini hissetsinler. Bizler için bile görünür olmak çok önemliyken, engelli vatandaşların bu ülkede daha sık varlıklarının onurlandırılmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

Bütün bu kötü günler geçtiğinde bu dayanışmayı ve sevgimizi en zor zamanlarda dahi büyüttüğümüzü anımsayıp birbirimize sahip çıkmanın, insan olmanın mutluluğunu yaşayalım.