Dövlət imtahan mərkəzi tərəfindən 30 iyulda keçirilmiş buraxılış imtahanı

Reasons for signing

Arzu Qurbanova
Aug 22, 2020
Astronom imtahani vermirdik!!! Olara riyazyat su kimi idi nie bize cetin?! Birinci qurup seviyesinde!?!?!??

Arzu Qurbanova
Aug 21, 2020
Cox cetin idi cari ilin mezunlari oldugumuzu nezere almadan kurikulum uslublu olduqca cetin movzular salinmisdi!

Vusal Esedovl
Aug 3, 2020
Bizə qarşı çox böyük haqsızlıq oldu.
Mən özümdən çox yaxşı nəticə gözlüyürdüm amma riyaziyyatdan salınan suallar çox çətin olduğundan həm az yazıb həmdə çox böyük vaxt itirdim nəticədə zəif yazdım bəs mənim onca əziyyətim (karantin ,evdən çölə çıxa bilməmək ,onlayn dərslər, uzanan imtahanlar) mən bunlara rəğmən oxudum pes etmədim amma siz çox haqsızlıq edib bizim haqqımızda girdiz indidə nu strestlə qəbul imtahanında necə hazırlaşaq ? Burdan səslənirəm təhsil nazirliyinə sizin etdiyiniz həqiqətən düzgünmüydü?

Vafa Ashurova

Vafa Ashurova
Aug 3, 2020
Salam,mende Reşid Bilalovla elaqe yaratmaq isteyiremki,bu meseleni birazda ictimaileşdirek,sesimizi Cenab Prezidente çatdıraq,yeni tehsil nazirimize çatdıraq,bele haqsızlıq olmaz

Багирова Татьяна
Aug 3, 2020
Добрый день Всем. Подскажите пожалуйста, как можно связаться с Rəşid Bilalov, автором петиции. Мы родители хотим объединиться и поддержать наших детей.

Ceyran Əliyeva
Beli çox çetin idi

Ayse Menmmedova
Aug 3, 2020