DÖRT 4 YANLIŞ BİR 1 DOĞRUYU GÖTÜRÜR HAKSIZ UYGULAMASI DERHAL KALKSIN!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

AÖF’ nin uyguladığı bu 4 yanlış 1 doğruyu götürür HAKSIZ uygulaması tamamen yanlış, yanlı ve haksız bir uygulamadır başka hiçbir örgün eğitim kurumunda uygulanmayan
"Milli Eğitim Temel KanunuMadde 8 – Eğitimde kadın, erkek herkese fırsat ve imkan eşitliği sağlanır." eğitimde eşitlik ilkesine aykırı ve hiçbir bilimsel ve akılsal dayanağı olamayan sadece AÖF öğrencilerini  kışkırtmaya YIPRATMAYA YILDIRMAYA ÖTEKİLEŞTİRMEYE yönelik okumaktan  soğutmak için yapılmış sinsi kurnaz bir planın parçasıdır. Dört kitapta ve dahi dört mezhepte yeri olamayan bir uygulamadır Kurân-ı Kerim'de bile Rabbimiz “innel hasenati yüzhibnesseyiat/şüphesiz iyilikler kötülükleri siler" diyor bunlar ne yapıyor peki tam tersi kötülüklere(yani yanlışlara) iyilikleri (yani doğruları) sildiriyorlar. Bir mahallede 4 adam yanlış yapsa 1 suçsuz adamı senide bu yanlış yapan adamlar yüzünden cezalandırıyoruz denilmesi ne kadar haklı ve doğru ise bu uygulama da  o kadar haklı ve doğru. Ayrıca AÖF'de zulüm sadece bununla sınırlı değil çift dönem tek dönem uygulaması da başlı başına bir tuzak bir haksızlık tamamen öğrenciyi madden manen yıpratılmak ve haksız bir kazanç elde etmek için yapılmış sinsi bir planın parçası, ayrıca sadece bir ders için koskoca bir gün diğer ders için bir gün ve evlerimizin dibindeki okullar değilde çok uzaklarda olan okullara verilmeside başkaca ugulanan bir zulümdür. Ayrıca yine tamamen saçma öğrenciye zorluktan başka bir işe yaramayan ucu açık soru sistemini de istemiyoruz.EĞER BİR KONUDA UYGULAMA YAPILACAKSA O İŞİN EHLİNE DANIŞILMALI BU AÖF ÖĞRENCİLİĞİ KONUSU DA AÖF ÖĞRENCİLERİNİN NET OLARAK BİLECEĞİ BİR İŞTİR ÖYLE MASA BAŞINDA ŞİİİR ŞARKI SÖZÜ YAZANLAR GİBİ ASIL BU UYGULAMANIN MUHATAPLARI OLAN AÖF ÖĞRENCİLERİNE SORMADAN KURAL KOYMAYIN KAFANIZA GÖRE. İKTİDARA SESLENİYORUM BU İŞ ACİL BİR ŞEKLDE DÜZELTİLMELİ YOKSA BU GENÇLİKTEN HİÇ BİR ŞEY BEKLEMEYİN!!!!!!!!!!!!

Toparlayacak olursak

1) 4 yanlış 1 doğruyu götürür HAKSIZ uygulaması KESİNLİKLE  KALKSIN!

2) Çift dönem tek dönemden ders alamaz  HAKSIZ uygulamasından DERHAL VAZGEÇİLSİN!

3) Tamamen gereksiz öğrenci aleyhine olan ve NOT KAYBINDAN BAŞKA HİÇ BİR FAYDASI OLAMYAN  AÇIK UÇLU SORU SAÇMALIĞI HAKSIZ uygulaması kesinlikle kalksın!

4) Sınav başlama saatinin 10:00 a ÇEKİLSİN ÇÜNKÜ CUMARTESİ PAZAR GÜNLERİ TOPLU TAŞIMA MİNİBÜS VS SEFER SAYILARI DİĞER GÜNLERE NAZARAN DAHA AZ OLDUĞUNDAN UZAKLARDAN GELEN ÖĞRENCİLER SINAVA YETİŞMEKTE ZORLANMAKTADIR.

5) BÜTÜNLEME BİZİM VAZGEÇİLMEZ HAKKIMIZDIR YENİDEN UYGULANSIN!

6) 35 olan ders geçme notu  daha aşağılara (30 - 25 Gibi ) çekilsin çünkü biz örgün öğrenim deki gibi sınıfta hocadan ders almıyoruz bu bununla dengelensin!

7) Eğer bu sorunlar çözülmeyecekse kesin çözüm önerim AÖF KÖKTEN KAPATILSIN! ki böylece sorun kökten çözülmüş olur!

8)Cep telefonu yasağı kalksın sınıf gozetmeninin masasında dursun kantincilerin emanet adı altında aldıkları ranta engel olunsun.

AÖF Lİ KARDEŞİM LÜTFEN SADECE SENİN BU DERDİN İÇİN AÇILMIŞ TWİTTER HESABINI TAKİP EDEREK KENDİNE DESTEK OL!!!
TAKİP:>------------------------> @4yanlis1dogruy1

İLETİŞİM:
4yanlis1dogruyugoturmesin@gmail.com

Bugün Muzaffer imzanı bekliyor!

Muzaffer YILMAZ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «DÖRT 4 YANLIŞ BİR 1 DOĞRUYU GÖTÜRÜR HAKSIZ UYGULAMASI DERHAL KALKSIN! ÇİFT TEK DÖNEM UYGULAMASI KALKSIN». Muzaffer ve imza atan diğer 474 kişiye katıl.