Dönemlik Su Sıkıntısı Çeken Ülkelere Yardım Edin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Yıllardır kuraklık ve su sıkıntısı çeken Nijerya, Moritanya, Tanzanya ve daha bir çok ülkenin durumu daha da kötüye gidiyor. Takımımız 4th Vision olarak bu soruna odaklandık ve bir çözüm önerisiyle geri döndük:

Üzerinde taşıyabildiği yaklaşık 280 konteyner ile tam kapasitesinde 2 milyon litre kadar temiz suyu sadece 24 saat aralıksız mesai ile üretebilen A1 Kargo Tipi Gemimiz, dönemlik su sıkıntısı çeken bir çok ülkeye tek başına yardımda bulunabilir. Her konteynere yerleştirdiğimiz sekizer endüstriyel ters ozmoz sistemi ile suyu çok verimli bir şekilde arıtmakla kalmıyor, çevresine de zarar vermiyor. Geminin konteynerlere kurulu modüler sistemleri, yapıları sayesinde kolaylıkla tamir edilebiliyor, değiştirilebiliyor veya geliştirilebiliyor da.

Ancak projemizin hayata geçirilebilmesi için sesimizi duyurmamıza ihtiyacımız var. Bir çok Afrika ülkesinin su yoksulluğundan kurtuluşuna imkan sağlayacak bu projemizin önünde uzun bir yol olmasına rağmen, bu yoldaki engelleri imzalarınız yardımıyla aşabiliriz.

Bugün Sude Naz imzanı bekliyor!

Sude Naz Aydemir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Dönemlik Su Sıkıntısı Çeken Ülkelere Yardım Edin!». Sude Naz ve imza atan diğer 785 kişiye katıl.