Petitioning Curtea Constitutionala a Romaniei

Sunt mama si mamele ucigase de caini nu ma reprezinta!

Sunt mama si mamele ucigase de caini nu ma reprezinta! Doresc sa-mi cresc copiii intr-un mediu civilizat, care imbina respectul fata de oameni cu respectul fata de animale si sa nu-mi fie teama sa ies pe strada pentru ca o mana de oameni bolnavi au dat mana libera infractorilor pentru a incalca legea bunului simt si a normalitatii.

Letter to
Curtea Constitutionala a Romaniei
Buna ziua,

Sunt mama si am copii frumosi, educati, buni. I-am invatat sa trateze cu respect animalele si sa se poarte civilizat cu ele. Intotdeauna imi supraveghez copilul cand ies cu el in parc, la plimbare pentru ca cel mai periculos animal este omul si anual mii de copii sunt calcati de masini, rapiti etc. Este de datoria mea sa nu-mi scap copilul din ochi si sa-l educ in spiritul evolutiei psihice si morale, nu intoarcerii la grota, cu bata in mana.

Va scriu pentru ca am dreptul sa-mi cresc copilul in spiritul iubirii si compasiunii fata de tot ceea ce-l inconjoara, pentru ca nu este si nu va fi singur pe lume niciodata. Noi am invadat permanent spatiul animalelor, le-am domesticit si apoi le-am ucis cand nu ne mai trebuiau.

Romanii abandoneaza milioane de pui de catel anual, lucru care intr-o tara civilizata nu se intampla. Autoritatile locale fura banii de la botul animalelor, le maltrateaza si apoi le ucid.

Eu si copilul meu avem dreptul sa nu fim torturati psihic asistand la acest macel al unor fiinte nevinovate. Nu este o problema de a alege intre un copil si un animal, ci o problema de a alege intre o crima sau o masura civilizata si umana, care exista si care nu s-a pus niciodata in practica pana acum la nivel national.

Acesta este petitia mea de om normal, civilizat, educat, care respecta viata si creatia lui Dumnezeu. Ma dezic total de acele pretinse mame care nu au altceva de facut decat sa-si faca copiii sa sufere obligandu-i sa asiste la un macel, ba chiar instigand la otravire sau punandu-si copiii sa maltrateze animalele.

Sper ca in aceasta tara nu sunt protejati infractorii sau sper ca cel putin de acum incolo sa fie pedepsiti.

Va rog sa respingeti planul de ucidere in masa a animalelor. Noi, mamele iubitoare de viata, va rugam sa opriti macelul!

Va multumesc!