Cumhuriyet İlkokulu inşaatı başlasın mağduriyet son bulsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Milli Eğitim Bakanlığı ve tarafına sevda büyükkaraca bu kampanyayı başlattı

Sevgili Dostlar

İzmir Karşıyaka’nın en eski okullarından adı ile müstesna Cumhuriyet İlkokulu yenilenme nedenli yıkılmış ancak inşaatına hala başlanmamıştır. Bu durum hem çocuklarımızı mağdur etmekte hemde geleceğimizin mimarı öğretmenlerimizi!

Bir başka en önemli konu da Atamızdan yadigar Cumhuriyetimizin adını taşıyan kurumlara sahip çıkmamızdır!

Cumhuriyet İlkokulu bugün başka bir okulun bünyesine katılmış ancak okulun şartları iki okulun kapasitesini aşmakta kantinden müdür yardımcısı ve rehber öğretmen Odası ve göz bebeği geleceğimiz anaokulu öğrencilerimize parkeleri kırık, ışıksız kazan dairesi yanında baraka gibi bir yerde sınıf layık görülmüştür.

Bu vaziyet bize Karşıyaka'nın göbeğinde acı vermektedir.Lütfen sesimize ses olun herbirlikte geleceğimiz çocuklarımız için okulumuz bir an önce yapılsın diye bir imza verin!

Bizler Sayın Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk beyden bir eğitimci olarak bu meseleye acil çözüm bulmasını ve iş adamı /sanatçı her kesimden bu konuda bakanımıza destek olunması için çağrı da yapıyoruz!

Yaşasın Cumhuriyet yaşasın Cumhuriyet okullarımız !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.