Kampanya Kapatıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanının İstifası

Bu kampanya 8 destekçiye ulaştı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu referanduma hile karışacağını bildiği halde hem partisini hem STK'ları hem de seçmeni yeterli düzeyde örgütleyememiştir. Yaptığı örgütlenmede ise bir çok sandıkta görevlendirilecek müşahit bile bulunamamıştır. Bu örgütsüzlük seçim öncesinde, sırasında ve sonrasında seçime hile karıştırılmasının önünü açmıştır. Mühürsüz pusula skandalında bile YSK'ya oy sayım takibi için atadığı görevliler dışında başka bir kişinin yoğun uğraşları ile ortaya çıkarılmıştır.

Kemal Kılıçdaroğlu referandum sonrası saat 23:00'da değerlendirme yapmak için çıktığı kürsüde sadece 8 dakikalık sürede silik, ruhsuz, yetersiz ve hileyi kabullenircesine hiçbir anlam taşımayan bir konuşma yapmıştır. Halk sokaklarda hileli referanduma karşı protesto düzenleyip hakkını ararken Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 2 gün boyunca haber alınamamıştır.

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi önünde gerçekleşen ve ardından sosyal medyada da karşılık bulan istifa çağrılarının gereğini yerine getirmeli ve partisinin genel başkanlığı koltuğunu işini daha iyi yapacak liderlik vasfı taşıyan bir kişiye devretmelidir.

Bugün Ahmet imzanı bekliyor!

Ahmet Yüzücü bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhuriyet Halk Partisi Seçmeni: Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanının İstifası». Ahmet ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.