KILIÇDAROĞLU DERHAL İSTİFA ETMELİ !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.000.

Partiyi bu işgalden kurtarmak için desteğinize ihtiyaçımız var!

Bu kampanya #CHPHalkHareketi 'nin bir parçasıdır. Haklarımızı geri alıncaya ve yönetim istifa edinceye kadar mücadelemizi sürdüreceğiz!

Kılıçdaroğlu istifa etmeden CHP’yi geri kazanmak, muhalefeti geri kazanmak mümkün değildir.

• 2 Halk Oylaması, 3 Genel Seçim, 2 Yerel Seçim
  • Cumhurbaşkanlığı Seçimi olmak üzere toplam 8 seçim kaybetti ve
  • henüz istifa etmedi, koltuğundan inmedi, halkı temsil etmeyen ayarlanmış
  • delegelerle parti yönetimi ele geçirildi!

CHP başında halka rağmen seçmenin itirazlarına rağmen oturan bir genel müdür var. Aynı AKP gibi tüm yanlışlarına rağmen biat eden kapı kulu delegeler var.. Özgür bir delege 8 seçim kaybetmiş terörle aynı çerçevede anılan birini tekrar genel başkan seçemez, özgür bir delege tabanın istemediği karşı çıktığı bir adamı tüm seçmenleri karşısına alarak seçtirmez! Bu halkın iradesinin son defa hiçe sayılmasıdır.

CHP’nin kendi tabanının bile parçalandığı çok aşikar bir gerçektir. Kazanan HALK olması için, sakın vazgeçme Cesur yürek! Gelecek umut seninle.

Kısa sürede daha çok kişiye ulaşmak için paylaşarak destek veriniz.

Yılmaz Özdil : Kaybedenler Kulübü (CHP) - 4 Şubat 2018

Uğur Dündar - CHP kurultayı!.. - 4 Şubat 2018

Sevilay Yılman - CHP delegesi neden üç maymunu oynadı.

Fox haber - 8 seçim kaybeden Kılıçdaroğlu Erdoğan'ı yenemez!

Ulusal post - CHP'de bir devrin Sonu! Resmen tarihe gömüldü!

Ahmet Hakan - CHP'de değişimin şart

Başlıca Yorumlar

Tayfun Çevik:
"Şu saatten sonra kılıçdaroğlu'nun ciddiye alınabilecek tek konuşması; istifasını açıkladığı konuşmasıdır. Kılıçdaroğlu gidene kadar chp'ye oy yok"

Kemal Kereci:
"CHP işgal altında. Bu saatten sonra CHP bitmiştir. Tabanı dinlemeyeni biz hiç sallamayız."

Bülent Tezcan:
"Korkmayın! Çünkü bu zorbalık düzen sona erecektir. TÜRKİYE 4. devrimin eşiğindedir. Bu 4. devrim özgürlük ve demokrasidir."

Arda Özdemir:
"Benim en çok merak ettiğim şey bütün basın örgüt taban karşısındayken Kemal bey gururuna nasıl yedirip o koltukta oturuyor."

Albert Einstein:

"Aptallığın en büyük kanıtı, aynı
şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır."

Ayhan Seher Özseyhan:
"KILIÇDAROĞLU TAKIMI..! HAYDİ BİR ANKET YAPTIRIN BAKALIM YÜZDE KAÇA İNDİNİZ REZİL OLACAKSINIZ REZİL..!"

M.K.Atatürk:
"Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti'ni kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!"
(Gençliğe Hitabe)

Haydagan:
"Muharrem ince Kemal Kılıçdaroğlu'nu yerin dibide sokuyor, çıkarıyor tekrar sokuyor Dersimli Kemal aşağıda sırıtıyor bunu izleyen delege adındaki oluşumlar ise tekrar bu basiretsiz adamı seçiyor. Size İYİ eğlenceler.."

Betül BAYKAL DİNÇ:
8 seçim kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu'nu yeniden seçtiler.
Ya seçenler "koyun"
Ya da seçilen "diktatör"

Mustafa Arslan:
"Adalet yok, cesaret de 447 adet"

Bilge Kağan:
"Kemal Kılıçdaroğlu na önerim partinin içini daha fazla teröristle doldurup canlı bomba kursları vermeli. Bir parti daha fazla nasıl teröriste evrilir ders vermeli."

Bugün Halk Dayanışması imzanı bekliyor!

Halk Dayanışması bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhuriyet Halk Partisi: KILICDAROGLU DERHAL ISTIFA ETMELI !». Halk Dayanışması ve imza atan diğer 182 kişiye katıl.