İstifa et Kılıçdaroğlu! Hedef 250 bin imza!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Başarısızlığın sorumluluğunu alın ve istifa edin!

Bu bölüme sayfalarca açıklama getirilebilir ancak bunu yazmak istemiyoruz. Başarısızsınız ve bu kağıt üstünde de, ekran önünde de oldukça açık. Sizi savunan delegeleriniz dışında hiçbir destekçiniz yok. Hiçbir zaman bu ülkenin genelini sahiplenemediğiniz gibi, size gönül vermiş insanları da ülkeden ve partiden soğuttunuz, sahipsiz bıraktınız. Muhtemelen "Böyle bir şey olabilir mi?" diyorsunuz. Evet, oldu. Basiretsiz muhalefetiniz yüzünden bu ülkenin evlatları ezildi, sürüldü, hapsedildi, sığınacak hiçbir yer bulamadı. Günden güne AKP'ye güç kattınız, insanların size antipatisi arttı ve gittikçe oy kaybettiniz.

Partiyi genç insanlara, akılcı ve aydınlık düşüncelere bırakın! Onurunuzla, şerefinizle istifa edin. Yoksa bu ülkenin, daha önce CHP'ye oy vermiş vatandaşları sizi ve partiyi tarihten silecek.

Bugün Bu Ülkenin imzanı bekliyor!

Bu Ülkenin Vatandaşları bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhuriyet Halk Partisi: İstifa et Kılıçdaroğlu! Hedef 250 bin imza!». Bu Ülkenin ve imza atan diğer 9 kişiye katıl.