Cumhurbaşkanı adayım ZÜLFÜ LİVANELİ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhuriyet Halk Partisinin adayı Cumhuriyetimizin yetiştirdiği en önemli aydın ve sanatçılarımızdan biri olan ZÜLFÜ LİVANELİ olmalıdır.

Türkiye olarak bugün, hedeflediğimiz çağdaş, demokratik, laik, insan haklarına saygılı bir hukuk devletinden uzaklaşmış durumdayız. Çok kutuplu, parçalanmış, herkesin ötekileştirildiği ve kendini öteki olarak gördüğü bir ortamda çıkış yolunu arıyoruz. Hepimizin sorumluluk alması gereken bu ortamda bakış açımızı değiştirerek yeni yaklaşımlar geliştirmemiz gerekiyor. Mevcut politik yaklaşımlarla parti genel başkanlarının veya adaylığını açıklayan partililerin bizleri çıkış yoluna götürmeleri mümkün görünmüyor.

Cumhuriyet değerlerini, evrensel insan haklarını, demokratik ve çağdaş yaşamı tekrar oluşturabilmemiz için bu ülkede yaşayan herkesi kucaklayabilecek, savaşı değil barışı, nefreti değil sevgiyi yüceltecek aydın ve sanatçı duyarlılığına ihtiyacımız var. Bu duyarlılığa sahip aydın ve sanatçı sorumluluğu bizleri çıkış yoluna götürebilir. Yeniden Cumhuriyeti kurarak parlamenter rejimi tesis edebiliriz.

Zülfü Livaneli daha önce bir dönem CHP Milletvekilliği yapmış politika tecrübesi olan Cumhuriyetimizin yetiştirdiği en önemli çok yönlü sanatçı, düşünür ve aydınlarımızdan biridir. Herkesin güvendiği ve sevdiği, sadece ülkemizde değil, bütün dünyada takdir edilen bir kişiliktir. Çağdaş, demokratik, laik hukuk devletini Cumhurbaşkanı olarak temsil edecek herkesin uzlaşacağı bir adaydır.

Kısaca özetlediğim bu çerçevede Cumhuriyet Halk Partisinin Cumhurbaşkanı adayı olarak ZÜLFÜ LİVANELİ'yi göstermesini CHP Genel Başkanı ve Yöneticilerinden talep ediyorum.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı ZÜLFÜ LİVANELİ olmalıdır.

HERKESİ SESİMİZİ DUYURMAK İÇİN DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUM.

Bugün Mustafa imzanı bekliyor!

Mustafa Özçelik bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Yöneticileri: Cumhurbaşkanı adayım ZÜLFÜ LİVANELİ». Mustafa ve imza atan diğer 36 kişiye katıl.