MUHARREM İNCE CHP GENEL BAŞKANI OLMALI... BU RÜZGAR ARTARAK DEVAM ETMELİ.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu,

Sizin dürüst bir siyasetçi ve iyi bir insan olduğunuzu düşünüyorum. Benim gibi milyonlar da böyle düşünüyor eminim. "Gandhi" lakabınızı hakkettiğinizi ülkemizin geleceği için herşeyi yapmaya hazır olduğunuzu biliyorum. Korkusuz olduğunuzu ve tepki almaktan çekinmediğinizi de düşünüyorum. Fakat şunu belirtmek isterim Türkiye'nin Sayın Muharrem İnce'nin yarattığı bu rüzgara ihtiyacı var ve bu konuda size açıklamanızdan sonra gelecek tüm tepkiler haklı bir neden üzerine oturmaktadır. Sizden bu tepkileri dikkate almanızı ve Muharrem İnce lehine başkanlık görevinizi bırakmanızı rica ediyorum. İstanbul Adalet Mitingine de katıldım, İstanbul Cumhuriyet mitingine de. Ama Muharrem İnce'nin İstanbul Mitingi çok başkaydı. O heyecanı halkın içinde duran herkes hissetti. O sebeple bu kez farklı dedik. Lütfen o heyecanı kaybetmeyelim, kaybetmemize müsaade etmeyin. Tüm Türkiye'ye defalarca demokrasi dersi verdiniz. Bu son dersiniz olsun. Muharrem İnce'nin elini sıkarak beraber kolkola devrimci bir gülümseme ile lütfen başkanlık devrini gerçekleştirin. CHP'nin AKP gibi değil gerçek bir demokrasi savunucusu olduğunu tüm halka gösterin.

Saygılarımla,

Fatih Köstem

Bugün Fatih imzanı bekliyor!

Fatih Köstem bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «CUMHURİYET HALK PARTİ: MUHARREM İNCE CHP GENEL BAŞKANI OLMALI... BU RÜZGAR ARTARAK DEVAM ETMELİ.». Fatih ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.