Taha Özer de Adnan Oktar gibi bu insanlar ve türevleri toplumdan men edilsin!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

insanların istemli ya da istemsiz istismarından,bunların göz önünde yaşanmasından, insanların bedenlerini para ile değişecek eğitimsizliğinden ve matrak bir şeymiş gibi paylaşılmasından sen de rahatsızsan; sürekli olarak bir erkeğin başrol oynadığı senaryoları farklı ana temanın aynı olduğu cinsel istismarın her türlüsüne uydurulan kılıflardan rahatsızsan ve bu insanların toplumda yanlış birer örnek olduğunu düşünüyorsan bu kampanyayı imzala ülkede en iğrenç olayların tamamı cinsel olay örgülerinin toplumdaki yanlış örneklerden kaynaklandığını düşünüyorum herkesin hayatı kendine diyenler olacaktır elbet haklılar ama kendilerine olan hayatı kendi içlerinde yaşamalarını istiyorum toplumun herkesiminden sapık zihniyetlerin eğitilmesi ve eğitim süreçlerinin daha az sancılı olabilmesi adına bu tür istismar olayların ve gayri ahlaki olayların bu denli göz önünde olmasına müdahale edilmesi için sende imzala!!

Bugün ESRA imzanı bekliyor!

ESRA TETİK bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «cumhuriyet başsavcılığı: Taha Özer de Adnan Oktar gibi bu insanlar ve türevleri toplumdan men edilsin!!!». ESRA ve imza atan diğer 17 kişiye katıl.