Ciftlikbank magdurlari..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Sayin cumhurbaskanim,
Kamuoyunda ciftlikbank olarak bilinen fame game a.s sirketine hatri sayilir mebla yatirmis bulunmaktayim. Benim gibi yaklasik 500.000(besyuz bin) kisi bulunmaktadir. Sirket sorusturma sürecinde iken tabiri caizse tasi taragi toplayip kacmistir sirketin basinda bulunan kisi fatih aydin ve mehmet aydindir genel mudurleri ise niyazi karakoc tur tel tckimlik gibi numaralari elimizde mevcuttur konuyla ilgili magdur sayisi cok fazladir ve insanlar intiharin esigine gelmis kiminin aile baglari kopma noktasina gelmistir. Sizden ricamiz bu konuya devletimizin biran once daha buyuk facialar yasanmamasi icin tezelden el koymasidir. Devletimizden bu sahislarin bulunup cezanlandirilmasi ve insanlarin magduriyetinin giderilmesi icin sizden konuya el koymanizi beklemekteyiz

Bugün Mustafa imzanı bekliyor!

Mustafa ASLAN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaskanligi ve basbakanlik: Ciftlikbank magdurlari..». Mustafa ve imza atan diğer 202 kişiye katıl.