Kampanya Kapatıldı

Uzman Cavuşluk İcin Jandarma Birliklerinde Askerlik Yapanlara Lise Şartı kaldırılsın

Bu kampanya 15 destekçiye ulaştı

Bugün doğu ve güney doğu bölgelerinde terör sorunu yüzünden hergün şehit veriyoruz Askerlik süresince yaptığımız vatani görevimizi içtenlikle onurla gururla yapıyoruz. Vatanımız bayrağımız ve devletimizin için gözünü kırpmadan uğrunda ölmeye hazır birer askerleriz uzman çavuş olup bir ömür vatanımızı ve bayrağımız altında ülkemiz için tüm tehdit ve sorunlar için mücadelle etmek istiyoruz ancak bugün şartlar ve koşullar içerisinde jandarma birliklerinde vatani görevini yapan Askerler olarak sadece jandarma komando birliklerinde lise şartı aranmayıp uzman çavuş olarak kalıyor. Diger jandarma birliklerinde askerlik yapan binlerce orta okul mezunu olarak kalmak istiyoruz ama lise şartı olduğu için hiç birimiz bu onurlu ve gururlu meslekte yer alamıyoruz. Bu açıdan bizim istedigimiz şu ki diger jandarma birliklerinde askerligini yapanlar icin lise şartının kaldırılmasını istiyoruz

Bugün Bulut imzanı bekliyor!

Bulut Danış bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr: Uzman Cavuşluk İcin Jandarma Birliklerinde Askerlik Yapanlara Lise Şartını Kaldırın». Bulut ve imza atan diğer 14 kişiye katıl.