KORKMAZ AİLESİ İÇİN BİRLİK OLALIM !!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhabalar,

İlk olarak size Cemile Korkmaz'ın bizlere ilettiği mektupla başlamak istiyorum.

Cemile Korkmaz kardeşine iyileşmesi için bir cihaz almaya gittiği şirkette dolandırıldı. Yurtdışından sipariş edilen cihazın parasını alan dolandırıcılar 250 bin lira ile kaçtı... Ve Akın'ı kaybettik.

Mart ayında evden çıkarılma ihtimalleri var. Biz elimizden geleni yaparsak belki bir ailenin umudu, gülümsemesi olabiliriz. Ailemiz Bursa/Osmangazide ikamet etmektedir.

Baba Zabit Kormaz : 0532 478 41 80

İletişim Bilgileri için https://www.facebook.com/ozelnazz benimle veya https://www.facebook.com/Yardim-Kampanyasi-938902599523469/?fref=ts cemile hanımın sayfasıyla irtibata geçebilirsiniz.

Duyarsız kalmayalım...

Bugün Naz imzanı bekliyor!

Naz Özel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr : KORKMAZ AİLESİ İÇİN BİRLİK OLALIM !!». Naz ve imza atan diğer 32 kişiye katıl.