Kampanya Kapatıldı

konut fiyatlarına müdahale toki ve kiptaşın asıl misyonuna dönmesi

Bu kampanya 15 destekçiye ulaştı

Bazı  sektörlerde   olduğu gibi konut sektöründe başıboşluk fahiş fiyatlara şahidiz konut insanın temel hak ve ihtiyaçlarından birisi bu hususta devletimizin fiyatları kontrol ve aşırı haksız kazancın önlenmesi hususunda tedbir alması özellikle istanbulda konut üretimine ağırlık vermesini talep ediyoruz Toki ve kiptaşın asli görevine dönmesi sadece zengin kesime konut üreten değil esas yükümlü olduğu dar ve orta gelir grubu insanlara konut üretimine yönelmesini istiyoruz istanbulda geçmişte yer işgal edenler gecekondu yapanlar  ev sahibi oldular işgal etmeyenler. dürüst olanların haklarını kim iade edecek bunların paylarını kim ödeyecek  bu hususta hükümet ve devletimizin ğayretlerini bekliyoruz saygılarımızla

Bugün Ahmet imzanı bekliyor!

Ahmet Oz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr: konut fiyatlarına müdahale toki ve kiptaşın asıl misyonuna dönmesi». Ahmet ve imza atan diğer 14 kişiye katıl.