Kamu Hizmeti Veren Noter Çalışanları Kadro İstiyor

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Kamu Hizmeti veren Noterliklerde, hizmet veren Noterlik personelleri yaptıkları bütün işlemlerin resmi oluşu, tevdi edilen ve yapılan işlemlerden kamu görevlisi olarak yargılanması ve mesül tutulması, görevlerini ifa ettikleri Noterliğin 1. Maddesi olan Noterlik bir kamu kurumudur olması vs. gibi etkenlerin yanında Noterlik çalışanının görünürde var ama gerçekte olmayan haklarının, keyfi işten çıkarılmaları, maaşların düşüklüğü gibi etkenler hasıl olduğundan huzursuzluğun had safhaya çıktığı bu günlerde artık Adalet Bakanlığının Noter çalışanlarına hakkettikleri yasal hakları olan Kadro müjdesini vermesini talep ediyor ve istiyoruz.Noterlerin adalet bakanlığına bağlı olmasına rağmen çalışanlarının mağdur olmasına artık dur deyin.

Bugün müteahhit çalışanlarının, Sulama Birlikleri çalışanları, geçici mevsim işçilerinin bile kadro alındığı bir dönemde yaptıkları bütün işlemlerin, yargılanmalarının, sorumlu tutuldukları her şeyin Resmi olarak kabul edildiği halde hiç bir sıfatı olmayan Noter Personellerinin de kadroya alınma istekleri ve arzuları göz ardı edilmemelidir. Lütfen sesimize kulak verin.  Lütfen bizleri görün bu konuyu masaya yatırın.

Tüm vatandaşlarımızı imzaya davet ediyoruz.

Noter Çalışanları

Bugün NOTER ÇALIŞANLARI imzanı bekliyor!

NOTER ÇALIŞANLARI bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr: Kamu Hizmeti Veren Noter Çalışanları Kadro İstiyor». NOTER ÇALIŞANLARI ve imza atan diğer 68 kişiye katıl.