Kampanya Kapatıldı

Hocaya Yapılan Haksızlık Dursun

Bu kampanya 9 destekçiye ulaştı

Oflu hoca olarak tanınan ve cesur vaazlarıyla adından sıkça söz ettiren İstanbul Esenyurt Büyük Osmanlı Camii İmam Hatibi Yasin Gündoğdu'ya çeşitli bahanelerle başka ile müezzin olarak sürgüne gönderiliyor.

Kamuoyunda Oflu Hoca olarak bilinen ve dobra dobra vaazlarıyla Müslümanların sevgisini kazanan İstanbul Esenyurt Büyük Osmanlı Camii İmam Hatibi Yasin Gündoğdu, hakkında yapılan şikayetlerden dolayı kürsü yasağına tabi tutuldu ve vaaz vermesi yasaklandı.

'Cuma vaazını uzatıyor' ve 'mevzuatları çiğniyor' gibi uyduruk bahanerle kürsüden uzaklaştırılan Oflu Hoca, şimdi de başka ile müezzin olarak sürgün ediliyor

Yetkililerden yardım istiyoruz yeter artık hocamıza yapılan bu zulümler dursun.

''Allah Kur'an'da, 'Müslümanlara karşı müşfik, kafirlere karşı şedit olun' diyor. İslam'ın öz değerlerine hakaret edenlere, Müslümanların camisine saldıranlaranlara karşı (kanun onlardan yana olsa da) her zaman ve her yerde Hakk'ı haykıracağız. 'Bunları konuşmak zorunda değilsin, neden konuşuyorsun, mevzuatların dışına çıkma' diyenler var.. Elhamdülillah ben rahatım ve hamd ediyorum ki müfettişler bana, 'İslam'ın şu kuralını, şu emrini, şu ayetini yanlış yorumladın, yanlış fetva verdin, yanlış hüküm verdin, İslam'a aykırı konuştun' diye bir soru yöneltmediler. 'Elif' kadar kıyamda olamasak da, 'Lam Elif' gibi rükûdayız hamdolsun.''

Yasin GÜNDOĞDU HOCAEFENDİ

Bugün recep imzanı bekliyor!

recep Furkan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr: Hocaya Yapılan Haksızlık Dursun». recep ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.