Balıkesir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Yok Edilmemeli !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Köklü bir geçmişe sahip olup, günümüzde hem kültürel hem de ekonomik olarak kente büyük katkı veren ve halen eğitim-öğretim faaliyetlerini başarıyla sürdürmekte olan Balıkesir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, geçerli ve hukuki bir sebep gösterilmeden, Müze yapılacağı gerekçesiyle tahliye edilmek istenmektedir. Bu durum, en başta biz fakülte öğrencileri için, hem eğitim olanakları hem de ekonomik olanaklar açısından büyük mağduriyetleri de beraberinde getirmektedir. Öğrenciler ve Balıkesirli sanatseverler olarak bu kabul edilemeyecek bir adımdır. Eğitim-Öğretimin doğru yerde ve doğru şekilde verilmesi ülke vatandaşları olarak bize ait bir haktır. Bu hakkın elimizden alınmasına karşı çıkıyoruz. Sebep her ne olursa olsun kalıcı bir yer gösterilmeden kapı dışarı edilmeyi haketmiyoruz.
Her türlü tahliye girişimine karşı öğrenciler olarak birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu ve bu kararı kesinlikle kabul etmeyeceğimizi saygıyla belirtiriz.

#baüngsfhaketmiyor
#çıkmıyoruz

Bugün GSF imzanı bekliyor!

GSF Öğrencileri bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr: Balıkersir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Yok Edilmemeli !». GSF ve imza atan diğer 1.146 kişiye katıl.