19 Yaşındaki yürüme ve konuşma engelli Melisa yardım bekliyor!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Elazığ'da 5 yıl önce oturdukları evin balkonundan düşmesi sonucu ağır yaralanan Melisa Çağrıbay, beyninde oluşan hasar nedeniyle yürüme ve konuşma yetisini yeniden kazanmak için devlet büyükleri ve hayırseverlerin yardımını bekliyor.

Annesi Sevda Hanım: Kızım 5 yıl önce yüksekten düşme sonucu beyninde hasar oluştu. Şu an Melisa yatalak bir durumda konuşamıyor, yürüyemiyor. Melisa'nın tedaviye ihtiyacı var. Biz 5 yıl içerisinde maddi imkanlarımızı zorladık ancak bu kadar yapabildik. 8 ay önce doktorlar kök hücreye karar verdiler. En az 8 saat fizik tedavi yaptırmamız gerekiyor ama maddi imkansızlıklarımız nedeniyle yaptıramıyoruz. Ben çocuğumu böyle kaderine terk etmek istemiyorum. Ne olursunuz Allah rızası için bana bir yardım eli uzatın. Şu yavrum için bir yardım eli uzanmasını istiyorum."
Melisa'nın tekrar yürüyebilmesi için tedavisinin mümkün olduğunu ancak maddi sıkıntılar nedeniyle yaptıramadıklarını ifade eden anne Çağrıbey, şu görüşleri dile getirdi:
"Evet tedavisi var. Biz yaptıramıyoruz. Melisa 8 ay öncesinde ropot tedavisi ile kasları daha güçlüydü,ayakta durabiliyordu, Şimdi ayakta duramıyor. Tedaviye ara verince kasları kaybediyoruz. Tedavi ile bunların güçlenmesi gerektiğini söyledi doktorlar. Ben kimseden para talep etmiyorum,sadece Melisa'nın tedavi edilebilmesi için yetkililerden yardım bekliyorum. Tedavi istiyorum,Ameliyatı için, fizik tedavi için yardım bekliyorum.Allah rızası için bir yardım elinin uzatılmasını bekliyorum."  Lütfen bu annenin sesine kulak verelim. Melisa yerinde hepimiz olabiliriz ona yardım edip tekrar yürümesine konuşmasına destek olalım. Annesi Sevda Çağrıbay'ın açmış olduğu banka hesabından ona yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz. Halk bankası TR800001200933200001013761

Bugün Büşra Nur imzanı bekliyor!

Büşra Nur Karakaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr: 19 Yaşındaki yürüme ve konuşma engelli Melisa yardım bekliyor!!!». Büşra Nur ve imza atan diğer 329 kişiye katıl.