KASTAMONU'nda ORMAN KÖYLERİ ve AHŞAP EVLER YANMASIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Kastamonu Orman Köyleri'nde merkez ilçelere uzaklık nedeni itfaiye araçlarının yetişememesi sebebi ile ahşap evler kül oluyor... Her Orman Köyünde yüksek hakim tepeye 100 tonluk Yangın deposu ve köylerin belirli noktaların  köyün büyüklüğüne göre yangın vanası konsa, en azından itfaiye gelinceye kadar köyümüz müdahale eder ve ahşap evlerimiz belki de ormanlarımız bu sayede kurtulur devletimiz ve vatandaşımız daha fazla maddi ve manevi zarara uğramadan kurtulur.. Bu konu Kastamonu gibi Ormanı bol olan ve evleri ahşap olan tüm köylerimiz için elzemdir..

Sayın Cumhurbaşkanım
Kurban Bayramında Memleketimiz Kastamonu Cide Derebucağıköyü'nde idik Komşu köy Öveçler köyünde çıkan yangında 2 ahşap ev 30 dakika içinde yok oldu.Cide ilçemize 23 km uzaklıkla olması sebebi ile orman'a ait 1, Cide belediyesine ait 2, itfaiye aracı ancak 60 dakikada gelebildi, geldiklerinde köylülerin ve bayram için gelen vatandaşların müdahalesine rağmen evler yok olmuştu.Makamınızdan arzımız köylerimize (Derebucağı,Öveçler,Menük,Ortaca..v.s diğer köyler) yüksek bir yere 100 tonluk yangın deposu yapılması(suyu bir kışta köyler sağlayacaktır) ve köylerimize belirli noktalara yangın vanası konması ve itfaiye hortumu,en azından itfaiye gelinceye kadar(60 dk) bu yangın depolarından köyde bulunanlar müdahale ederler.. Köylerimizde eski ahşap evler olması ve orman köyleri olması sebebi ile daha vahim olaylara meydan verilmemesi devletimizin ve köylümüzün daha fazla maddi ve manevi zarara uğramaması açısından konunun tarafınızdan acilen değerlendirilmesi hususunu makamınızdan arz ederiz

Bugün Omer imzanı bekliyor!

Omer Gurcay bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «cumhurbaskanligi@tcbb.gov.tr: KASTAMONU'nda ORMAN KÖYLERİ ve AHŞAP EVLER YANMASIN». Omer ve imza atan diğer 277 kişiye katıl.