Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 9 destekçiye ulaştı

BAŞTA MENSUBU OLDUGUM CEMAAT ÜYELERİ DAHİL OLMAK ÜZERE,SADECE VE SADECE ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE ''HEPİMİZ HIRANTIZ, HEPİMİZ ERMENİYİZ'' PANKARTLARI İLE CIRPINAN BIZLER  ''SAMAST'' MARKA İSMİNİN İPTALİ ICIN CUMHURBASKANLIGI YUCE KATINA SESLENIYORUZ.

MENSUBU OLDUGUM ERMENI CEMAATI VICDANINDA  HER GECEN GUN TELAFISI IMKANSIZ MANEVI YARALAR ACAN,ERMENI CEMAATINE MENSUP DEGERLI GAZETECI HIRANT DINK'I KATLEDEN OGUN SAMAST'IN ISMINI MARKALASTIRAN,MARKALASMASINA MUSAADE EDEN T.C DEVLETI KURUMU ''TPE''NIN GEC DE OLSA BU HATASINDAN DONMESINI TALEP EDIYORUZ..

HERSEYDEN OTE BIR DEVLET KURUMU OLAN ''TPE''NIN BOYLE BIR ISMI MARKALASTIRMIS OLMASI MENSUBU OLDUGUM ERMENI CEMAATINDE  ''DEVLET KATILDEN YANA'' DUSUNCESININ HER GECEN GUN KUVVETLENMESINE  NEDEN OLMAKTADIR..

MARKA IPTAL DAVASI ACMA SURESINI'NIN AŞILMŞ OLMASI NEDENİ İLE BU TALEBIMIZIN YUKARDA BELIRTMIS OLDUGUM NEDENLER DIKKATE ALINDIGINDA  ANCAK VE ANCAK SIZ SAYIN CUMHURBASKANIMIZIN VICDANIDA COZULECEGINE OLAN INANCIMIZ TAMDIR.

SAYGILARIMLA,

GENCAY TUNC

TURKİYE ERMENİLERİ CEMAATİ MENSUBU ,SARI GELİN BELGESELİ KOORDİNATÖRÜ.

Bugün gencay imzanı bekliyor!

gencay tunc bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «CUMHURBASKANLIGI MAKAMI : DEVLET KURUMU OLAN ''TPE'' KATIL ADINI MARKA OLARAK TESCILLE DEVLETI ZAN ALTINDA BIRAKTI.». gencay ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.