Kemik iltihabi hastasi olarak tedavi olmak istiyorum kesin çözüm istiyorum

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Osteomiyelit yani bizim anlayacağınız dilde kemik iltihabı hastaligi biz hastaları maddi manevi gerçekten çok yordu. Hastalığımızın tedavisi Türkiye'de maalesef mevcut değil. Biz vücudumuzdan ayağımızın ayak parmaklarımızın ellerimizin kollarımızın ellerimizin kesilmesini istemiyoruz bizde herkez gibi sağlıklı olmak istiyoruz günumüzdeki tedavi şartları buna yeterli olmadığından tedavimiz yetersiz kalmakta yurt dışında tedavi mevcut olduğundan orada tedavi olmak istiyoruz bir çok ameliyat geçirdim ve benim gibi abilerim ablalarım kardeşlerimde bu hastalıktan 10 ve 20 nin katlarınca ameliyat olup iyileşememekte bizim sesimizi duyun lütfen bizede bi ışık yakın işimize gidemiyoruz gidemediğimiz gibi tedavide olamıyoruz ne öldürüyor ne güldürüyor bu hastalık allah rızası için bizlere destek olun lütfen sesimizi duyun her birimizin bakmakla yükümlü oldugumuz ailelerimiz var ama hastalığımız buna müsade etmiyo ve bununla birlikte bize sakatlıktan sayılmıyor bizimde yüzümüz gülsün istiyoruz lütfen bizede destek olun..

Bugün Adem imzanı bekliyor!

Adem Bora bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaskanimiz ve saglik bakanimiz: Kemik iltihabi hastasi olarak tedavi olmak istiyorum kesin çözüm istiyorum». Adem ve imza atan diğer 94 kişiye katıl.