Tecavuz olmadigi bir yasam icin tecavuze idam verin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Cocuklarin tertemiz masum dunyalarini kendi hastalikli dusunce ve duygulari ile kirletmeye curet etmelerini kabul edemiyorum. O masum bedenlerine en pis duygularla dokunup masumiyetlerini ellerinden almaya ne haklari var. Bu sadece çocuklar, bebekler icin degil kadinlar, genc kizlar hatta daha ilerisi erkek cocuk ve bebekler icinde gecerli. Biri ya da birileri dur demedikce bizler bu kabusla yasamaya mecbur birakiliyoruz. Neden bu insanlar bu pisligi yaptiktan sonra yan gelip bir hapishane köşesinde yasasin. Hicbir olum yapilani temizleyemez belki ama yeniden yasanmasina engel olunabilir. Bizim askerimiz sehit oluyo ulkeyi yasatmak icin ama geride masumları bu pisliklerin eline birakmak icin mi. Hicbir ebeveyn cocuklarini gozunun onunden bir saniye ayirmiyor korkudan endiseden evlatlarimiz ozgurce oyun bile oynayamıyor. Lutfen artik bu pisliklerin yanimizda yakinizda yasamasina musade etmeyin. Etmeyin ki bizde gelecek icin umudumuzu yeniden kazanalim. Evlatlarimizin gozunun icinde endise.ile degil umutla sevgi ile bakabilelim.

Bugün sumeyra imzanı bekliyor!

sumeyra cit bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaskani: Tecavuz olmadigi bir yasam icin tecavuze idam verin». sumeyra ve imza atan diğer 445 kişiye katıl.