FAHRİ VE VEKİLLERE KADRO TALEBİ SON KEZ ....

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Sayın Cumhurbaşkanımız, bizler Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) yanı sıra Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) ve mülâkat sınavlarını kazandıktan sonra Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından il, ilçe ve köylerdeki Kur'an kurslarında geçici görevlendirilen Kur'an hizmetkârlarıyız. Hepimiz asıl atanma şartlarını taşıyan, Türkiye'nin en ücra yerlerinde, din ve Kur'an hizmeti veren İslam ahlakı ve İslam kardeşliğinin tesissi için çabalayan geçici öğreticileriz. Tüm olumsuzluklara rağmen görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirme bilinciyle hareket ediyoruz ve edeceğiz de. Fakat geçici görevlendirilmeler nedeniyle her eğitim-öğretim yılı sonunda işimize son veriliyor ve tekrar sınavlara tabi tutuluyoruz. Asgari ücretin altında maaş almamıza rağmen manevi hazzı yüksek olan Kur'an hizmetini, kadrolu hocalarımız gibi özverili bir şekilde çalışıp gayret gösteriyoruz. Ancak mevcut uygulamalar ve iş güvencemizin olmaması nedeniyle geleceğimizden umutlu değiliz. Sayın Cumhurbaşkanım, isteğimiz asıl işi yapan geçici Kur'an Kursu öğreticilerinin yasal bir düzenleme ile kadrolu veya sözleşmeli olarak atanmaları ve iş güvencelerinin sağlanmasıdır. Yıllardır tüm hocalarımızın elleri semada mağduriyetlerinin giderilmesi için dualar ediyorlar ve yaptıkları dualarının bir gün mutlaka kabul olacağına gönülden inanıyorlar. Cumhurbaşkanımızın biz geçici Kur'an kursu öğreticilerine mutlaka sahip çıkacağına gönülden inanıyoruz."

Bugün Ömer imzanı bekliyor!

Ömer Yilmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaskani : FAHRİ VE VEKİLLERE KADRO SON KEZ VERİLSİN.». Ömer ve imza atan diğer 1.962 kişiye katıl.