Diyanet islerinin baskaninin ve kurumun degistirilmesi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Diyanet işleri’nin sitesinde bulunan dini kavramlar sözlüğünde nikahın tanımı “Buluğ çağına erişmiş kadının velisi olmaksızın kendisinin nikâhlanabilmesi mümkün olmakla birlikte, velisinin de bulunması menduptur” açıklaması yer alıyor… Sözlükte ise buluğ kelimesinin anlamı “İslâm hukukçularınca bulûğ çağının alt sınırı, erkekler için 12, kızlar için 9 yaş olarak belirlenmiştir. Bu yaşa ulaştıktan sonra erkeğin ihtilam olması, baba olabilme devresine girmesi; kızın da adet görmesi, gebe kalabilme çağına ulaşması fiilî olarak bâliğ olmalarıdır. ” şeklinde tanımlanıyor. Devletin alkol sigara dahi satilmaya yasi yetmeyen cocukları evlendirme caiz diyebilen bir kurum ayibidir derhal bunlari yayinlayanlar hakkinda gerekli cezai islemlerin yapilmasini arz ederiz

Bugün fırat imzanı bekliyor!

fırat keçelioğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaskani: Diyanet islerinin baskaninin ve kurumun degistirilmesi». fırat ve imza atan diğer 9 kişiye katıl.