Kampanya Kapatıldı

Arakandaki kardeslerimizi turkiyeye getirelim,ekmegimizi boluselim

Bu kampanya 16 destekçiye ulaştı

Arakan agliyor,aglamakla kalmiyor,tecavuze ugruyor,kucuk cocuklarin uzuvlari kesiliyor,insanlari baltayla once bacaklarini sonra kollarini kesip en son baslari kesiliyor,evleri yakilmis ,a$lari sulari elinden alinmis,ilan yok gida yok,atla itin arasinda caresiz kalmis nerdesiniz eyy ummeti muhammed diyor.ummetse yorgani kafasina cekmis uyuyor ,uyumayanlarsa  AB ne der acaba diye agizlarindan cikacak soze bakiyor.uyannn eyyy ummet artik uyan  kan akiyor araKAN.ummet uyanamiyorsa bize ne oluyor,peygamber efendimizin ovgusune mazhar olmus turkler ,islamin son sancagi yani biz evet biz turkler kaldiralim ucaklarimizi ,gonderelim gemilerimizi getirtelim arakanli kardeslerimizi turkiyeye ve boluselim ekmeklerimizi ,rizki veren Allah elbet onlarinda rizkinizi verir,3 milyon suriyeli kardesimize bakiyoruzda 1 milyon arakanli kardesimizemi bakamiycaz.sayin cumhurbaskanim lutfen sesimizi duyun ,yarin huzuru mahserde bunun hesabini veremeyiz.

Bugün Fatih imzanı bekliyor!

Fatih Sarptas bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaskani: Arakandaki kardeslerimizi turkiyeye getirelim,ekmegimizi boluselim». Fatih ve imza atan diğer 15 kişiye katıl.