0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sayın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 22.02.2018 tarihinde Üniversitelerde Dr. Öğretim Üyesi kadrosunu ihdas ederek, doçentlik mülakat hakkını UAK TC Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı)' ndan almıştır.

Fakat, maalesef bu yeterli değildir; sayın cumhurbaşkanımızı, başbakanımızı, meclisi, YÖK' ü, üniversite akademik ve idari personelimizi, üniversite öğrencilerimizi ve hatta Yüce Türk Milletini UAK' ın Doçentlik Sınav Yapma Hakkı' nın ilgası için göreve davet ediyoruz. Açılan 190 üniversitede onca öğretim üyesi açığı varken, 10 adet daha üniversite açılması düşünülürken, UAK' ın "KAĞNI" gibi işleyen doçentlik sınav sistemi ile pek çok öğretim üyesi açmaza düşürülüp, akademik çalışmalarında demoralize olmakta, asıl yapması gereken akademik ve idari çalışmalarına yoğunlaşamamakta ve üniversite öğretimi aksamaktadır. ARTIK SABRIMIZ KALMAMIŞTIR !; UAK PERSONELİNİN ÜNİVERSİTEDE GÖREV YAPAN, YILLARINI AKADEMİSYENLİĞE ADAMIŞ VEFAKAR ÖĞRETİM ÜYELERİNE YAPTIĞI EZİYETE  İKİNCİ BİR DUR DENMESİ GEREKMEKTEDİR !

Üniversiteler araştırma görevlisi, öğretim görevlisi, doçentlik, profesörlük kadrolarını kendileri açma hakkına sahipken, haksız etik ihlalleriyle dosyamızı 6 ay öteleyen, yasal açıdan zorunlu olduğu halde, sümen altı edip, haksız ithamlarda bulunan öğretim üyelerini savcılığa bildirmekten imtina eden, dosyalarımızı arşivde 2 yıl bekleten, doçentlik başvuru sistemini açmayarak, bizim başvurumuzu "interneti nasıl kullanacağımıza dair akıl vererek" engelleyen, başvuru sistemimizi açmayarak, adeta bizimle alay eden UAK IN ELİNDEN DOÇENTLİK SINAV YAPMA HAKKI ALINMALIDIR !

(Aşağıdaki 27 Nisan 2018 de başlayan maillerin orjinallarini dileyen herkese forward edebilirim:

"Sara Onur <saraonur@gmail.com> Apr 27 to dbsdestek dbsdestek@yok.gov.tr
Doçentlik sınavına başvuru sistemim 15 nisandan bu tarihe kapalıdır. makul gerekçesini öğrenmek istiyorum

dbsdestek dbsdestek@yok.gov.tr   Apr 27
to me
kapalı derken anlamadım ama başvuru bölümünün beyanname bölümü sadece aktif dönemlerde açıktır diğer ekranlar yıl boyu açıktır.

Sara Onur <saraonur@gmail.com> May 2
to dbsdestek dbsdestek@yok.gov.tr
"doçentlik başvuru tarihleri 15- 30 nisan arası olup, ben 27 nisanda doçentlik başvurumu sistem kapalı olduğu için yapamadım" ; bunun nesini anlamadınız? yani resmi başvuru tarihinde sistemim kapalı olduğu için başvuru yapamadım, başvurum sizin sistemimi açmadığınız için engellenmiş oldu... başka hangi cümlelerle anlatabilirim acaba hatanızı?

dbsdestek dbsdestek@yok.gov.tr  May 2
to me
Dönem boyunca 27 nisan tarihi de dahil olmak üzere tarihi boyunca açıktı ve 2000 yakın başvuru işlemi yapıldı. Böyle durumlarda bir kaç şeyi denemelisiniz. 1. internet bağlantım varmı 2. Doğru internet adresine mi giriyorum 3. tarayıcım güncellmi/bir başka tarayıcı ile denenmeli 4. Bir başka bilgisayarda denemeli 5. Hata varsa ekran görüntüsü ile birlikte yaşanılan sıkıntı ayrıntılı olarak tarif edilerek geliştiricilere mail atılmalı sanırım bu açıklayıcı oldu kolaylıklar dilerim.

Sara Onur <saraonur@gmail.com> Attachments May 2

to dbsdestek dbsdestek@yok.gov.tr
peki neden internet varken 27 nisan da ben başvuru butonuna bastığım halde başvuru linki açılmadı? lafla olmayacak, resim atalım; sanırım artık gözünüzle resimden gördüğünüz de inanırsınız ! dahası bu 2. oldu... sanırım artık birileri de bunu görmeli... uak ' ta neler olup bittiğini birileri öğrenmeli.. makalemde size özel yer vereceğimden emin olabilirsiniz... sanırım bu resim yeterince açıklayıcı oldu ! ")

YÜKSEK ÖĞRETİME DUYARLI, GELECEĞİMİZİN GENÇLERİNİ YETİŞTİREN ÖĞRETİM ÜYELERİMİZE DESTEK OLALIM !

Bugün sara imzanı bekliyor!

sara onur bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «CUMHURBAŞKANLIĞI: DOÇENTLİK UAK' IN ELİNDEN ALINMALIDIR; SAYIN C. TAYYİP ERDOĞAN BAŞLADIĞI İŞİ BİTİRMELİDİR». sara ve imza atan diğer 13 kişiye katıl.