Başarı

Rus Yanlısı Kuklaların Türkiyede işlenen Çeçen cinayetlerinin önüne geçilmesi için Türkiyegirişlerinin yasaklanmasını istiyoruz.

Bu kampanya 51 destekçi ile değişim yarattı!

Kadirov ve Yönetimi Tlürkiyeye gelerek Mülteci olarak sığınan Çeçen mültecileri bazı yalan vaadlerle bulunduğunu, kabul etmeyenleri tehdit ettiğini, Çeçen mültecilere yardım edenler hakkında bazı araştırmalar yaptıklarından olası Çeçen cinayetleri ve suikastlerinin önüne geçmek adına  Rus yanlısı kadirov yönetimin Türkiyede yaşayan kafkas halkları ve Türkiyeye sığınan Çeçen mülteciler arasında huzursuzluğa neden olmuştur. Çeçen Halkı açısından Kadirov ve şu anki Kukla yönetim işgalcidir ve rus hükmündedir. Biz imzaları bulunan kişiler Rus Yanlısı Ramzan Kadirov ve Rus Yanlısı Kukla hükümet yönetilerinin Türkiyeye girişinin yasaklanmasını istiyoruz. Türkiyedeki huzuru bozmalarına musade edilmemesini talep ediyoruz. Saygılarımızla

Bugün muhammed nurullah imzanı bekliyor!

muhammed nurullah çetin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «CUMHURBAŞKANLIĞI,BAŞBAKANLIK,İÇİŞLERİ BAKANLIĞI,DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI,ADALET BAKANLIĞI». muhammed nurullah ve imza atan diğer 50 kişiye katıl.