Kampanya Kapatıldı

ÖZEL ÖĞRETİM KURSLARINDA TEK DERS ŞARTI KALDIRILSIN

Bu kampanya 295 destekçiye ulaştı

2017 Agustos ayı itibari ile özel öğretim kursarı için yürürlüğe giren tek ders şartı ciddi mağduriyetler yaratmaktadır. Her öğrenci her ders için farklı bir kursa gitmek zorunda kalmakta ve maddi-manevi olarak hem öğrenci hem veli yıpranmaktadır. Özel öğretim kurslarına gelen öğrencilerin büyük çoğunluğunun üniversite  sınavına hazırlandığı göz önünde bulundurulursa bu karmaşıklık çocuklarda ek bir stres yaratmaktadır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız yıpranarak zaman kaybı yaşamakta ve merdiven altı,denetim mümkün olmayan kurumlara gitmeye mecbur kalmaktadır. Bu sebeple hem velilerin hem öğrencilerin hemde kursların daha fazla mağduriyet yaşamaması için yasal olarak çalışan özel öğretim kurslarında tek ders şartının kaldırılmasını istiyorum.

Bugün Şevket imzanı bekliyor!

Şevket Albayram bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «CUMHURBAŞKANLIĞI: ÖZEL ÖĞRETİM KURSLARINDA TEK DERS ŞARTI KALDIRILSIN». Şevket ve imza atan diğer 294 kişiye katıl.