Toplu Taşıma Araçlarında Kapı Dedektörü Olmalı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ülkemiz bomba olayları,silahlı saldırı olayları çok yaşadı.Hala da yaşamakta.Her gün toplu taşıma araçlarını kullanıyoruz.Araçtaki insanlar Kimdir?,Yanında silah var mı?,Bomba taşıyor mu? ve daha bir sürü soru aklımıza geliyordur mutlaka.Bu korkuyla gününü geçirenlerde vardır muhakkak.Endişelerimizin,korkularımızın dinmesi için bu uygulama inşaallah uygulanır.En azından daha huzurlu ve güvenilir şekilde yolculuğumuzu tamamlarız.Bu uygulamaya ek olarak otobüslerde kapı dedektörü olduğu kadar bir tane de olsa güvenlik konusunda eğitim almış,bilgili,profesyonel güvenlik görevlisi olmalı ki müdahale ederek yardım edebilsin.Kapı dedektörü öttüğü an toplu taşımada bulunan güvenlik görevlisi devreye girer ve kişiye gerekli müdahale yapılır.Böylelikle büyük felaketler önlenmiş olur.

SİZLER DE BENİM GİBİ DÜŞÜNÜYORSANIZ LÜTFEN BU KAMPANYAYI BERABER YAYILIM VE İMZALAYALIM.

HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN...

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanlık: Toplu Taşıma Araçlarında Kapı Dedektörü Olmalı». N ve imza atan diğer 30 kişiye katıl.