FETÖCÜ HAİNLERE TECAVÜZE İDAM İSTİYORUZ!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

DARBECİLERE VE VATAN HAİNLERİNE İDAM

Hainler masum vatandaşlarımızı yaralama/öldürme ve hatta vatana ihanet suçunu alenen işleme cür'etine sahipken bizim onlara en fazla hapis cezası verip milletin vergileriyle besliyor oluşumuz kanımıza dokunmaktadır. TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ, milleti temsil ettiğini hatırlatarak ivedilikle darbeci ve bölücü katillere, vatan hainlerine, vatan hainlerinin siyasi kanadı olan parti kuruluşlarına, basın ve yayın kuruluşlarına karşı en ağır cezayı vermelidir. Bilhassa bataklığı tamamen kurutmak adınadarbeci generaller, subaylar, assubaylar ve pkk'lı teröristler TÜRK milleti adına İDAM cezasına çarptırılmalıdır. Millet olarak, gazi meclisimizden, Cumhurbaşkanımızdan ve bakanlarımızdan talebimiz budur. Şehitlerimiz dolayısıyla acımız büyüktür. Böyle bir ceza, milliyetperver ve vatansever yüreklerimizi ve acımızı bir nebze olsun soğutacaktır.

15-16 Temmuz 2016 gecesi neler yaşadığımızı ve başka hangi badireleri atlattığımızı tekrar hatırlayalım;

Ülkenin can damarı iki köprü kapatılmış,
 Devletin kanalı TRT ele geçirilmiş,
Genelkurmay Başkanı rehin alınmış,
Türkiye Büyük Millet Meclisi F-16 savaş uçakları tarafından bombalanmış,
Milli İstihbarat Teşkilatı basılarak, MİT Başkanı gözaltına alınmaya çalışılmış,
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otel Skorsky helikopterleri ve askerler tarafından saldırıya uğramış,
Darbeye karşı sokağa çıkan halkın üzerine ateş edilerek, tanklar ile üzerlerinden geçilmiş,
Ülkenin havaalanları ve sınırları kapatılmış,
Özel Harekat Başkanlığı bombalanarak, 20 özel harekatçımız şehit edilmiş,
Asker, polis ve sivil olmak üzere 161 insanımız şehit olmuştu.
Bütün milletimizi bu imza kampanyasında duyarlılığa ve kampanyamıza destek olmaya çağırıyoruz.

LÜTFEN KAMPANYAYI İMZALAYIN VE PAYLAŞARAK BU TALEBİMİZİN BİR AN ÖNCE GERÇEKLEŞMESİNE KATKI SAĞLAYIN.

Bugün tokat imzanı bekliyor!

tokat bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanlıgı Başbakanlık: Fetöcü Hainler İdam Edilsin». tokat ve imza atan diğer 5 kişiye katıl.